De magie ligt in jouw handen!

Door De Redactie

In het nieuwe actie- en avonturengame Sorcery word je een echte tovenaar in het Faerie Kingdom. De magie ligt helemaal in jouw handen dankzij de PlayStation Move die je als een toverstaf bedient.

Je kruipt in de huid van tovenaarsleerling Finn die samen met de kat Erline moet strijden om uit de handen van de Nightmare Queen te blijven. Deze boosaardige koningin dreigt ermee het Faerie Kingdom in een eeuwige nacht te veranderen.

Tijdens je tocht doorkruis je verschillende magische werelden en kom je oog in oog te staan met vijanden. Je kan hen én de eindbazen verslaan door magische toverspreuken te gebruiken en door toverdrankjes te drinken.

In de game staan niet alleen gevechten centraal. Je moet ook je weg banen door puzzels op te lossen, bruggen te repareren en deuren te openen.

Sorcery ziet er niet alleen heel magisch uit, het is ook bijzonder leuk om te spelen dankzij de PlayStation Move die je gebruikt als toverstaf. Het is in het begin even oefenen om controle te krijgen over de staf, maar daarna zwaai je er luchtig mee in het rond.

Partner Content