De meest creatieve standjes

Door De Redactie

Laat het bed in deze warme tijden even voor wat het geweest is en ga op zoek naar andere plekken om jezelf en je partner te verwennen. Wij zochten enkele creatieve standjes bij elkaar om jullie alvast wat inspiratie te bezorgen...

1. Keukenprinses

Ga op de vensterbank van je keuken zitten en plaats je voeten plat op het aanrecht zodat je benen een hoek vormen van ongeveer 90°. Gebruik de schouders van je partner om je vast te houden in deze positie!

Leuk extraatje: door jullie naar de keuken te verplaatsen hebben jullie allerlei leuke “speeltjes” bij de hand. Trek die frigo open en experimenteer met slagroom, chocoladesaus of ijsblokjes!

 

2. Deurtje open

Rechtstaand de liefde bedrijven is niet altijd even makkelijk, maar het drijft de spanning wel ten top. Voor dit standje zorgt je partner ervoor dat hij met zijn rug tegen een deurstijl leunt en brengt hij zijn billen evenwijdig met de vloer (zodat hij min of meer gehurkt zit). Jij draait je met je gezicht weg van hem en gaat om hem zitten terwijl je jezelf in evenwicht houdt door de overstaande deurstijl vast te houden.

Leuk extraatje: draag je mooiste stiletto's! Je zal er niet alleen bijzonder sexy uitzien, de hoge hakken zorgen er ook voor dat je stevig op de tippen van je tenen kan leunen zonder je evenwicht te verliezen.

 

3. Proper in bad

Samen een bad nemen kan al ongelooflijk fijn zijn, maar intiem zijn in bad zal je zonder twijfel warm en koud tegelijk doen krijgen!

Leuk extraatje: zet afwisselend de koude en warme kraan open. Zo zal je partner steeds in spanning afwachten op wat komen zal…dit draagt natuurlijk bij aan het sowieso al spannende avontuur op zich.

 

4. Grote wasjes, kleine wasjes

Jij neemt plaats bovenop de wasmachine en je benen laat je verleidelijk over de wasmachine bengelen. Je partner komt tussen jouw benen staan waarop jij jouw benen rondom hem kan slaan!

Leuk extraatje: laat je partner leunen tegen het wasmachine. De vibraties van het draaiende wasmachine zullen hem nog meer stimuleren!

 

5. Trapje op!

Je partner gaat op een trede van de trap zitten en jij gaat op hem zitten. Eens jullie comfortabel zitten, leun jij achterover en lig je eigenlijk neer op zijn billen. Hou je vast aan zijn enkels om het evenwicht niet te verliezen. Hij krijgt zo'n geweldig zicht op je hele bovenlichaam!

Leuk extraatje: je partner heeft de handen vrij om je meest gevoelige plekjes extra te verwennen.

Partner Content