De mooiste foto’s van en voor papa

Door De Redactie
Loopt jouw partner bijna altijd met een fototoestel in de hand om de gekste fratsen van jullie kids vast te leggen op foto's of video? En vind jij het geweldig dat je op die manier de mooiste gebeurtenissen uit jullie leven in een foto-album kan stoppen? Dan is de nieuwe Nikon D5100 een ideaal vaderdagcadeau!

Bekijk het leven vanuit een unieke hoek

De D5100 beschikt over een verbeterde kantelbare LCD-monitor wat je meer bewegingsmogelijkheden biedt. Deze bewegingsvrijheid zorgt voor heel wat creatieve mogelijkheden tijdens het gebruik van livebeeld, omdat vanuit praktisch elke hoek opnamen gemaakt kunnen worden.

Werken met speciale effecten

Met 7 speciale effecten kan je snel aan de slag om je eigen toets aan foto’s te geven. De set omvat onder meer selectieve kleur, waarbij maximaal drie kleuren voor de foto of film gekozen kunnen worden, terwijl andere delen monochroom blijven en een miniatuureffect waarmee het lijkt alsof het beeld op een miniatuurschaal wordt weergegeven.

Laat je kids schitteren op Full HD-films

Met dit toestel kan je makkelijk switchen tussen het maken van foto’s en films, want de D-movie-knop bevindt zich naast de ontspanknop. Deze positie zorgt voor een stabielere grip op de camera wanneer het filmen start of stopt of wanneer gewisseld wordt tussen het maken van foto’s en films. De Nikon D5100 legt alle actie vast met een snelheid van 30 bps in Full HD (1080p) vast, en biedt een keuze uit een unieke reeks speciale effecten.

Schitterende beelden – altijd en overal

Zelfs bij weinig licht zorgt de D5100 voor een superieure beeldkwaliteit dankzij verschillende functies die overgenomen werden van de D7000. De speciale sensor met 16,2 megapixels biedt zowel bij foto’s als bij films rijke kleuren en fijne details, het beeldverwerkingssysteem garandeert dan weer optimale prestaties van de sensor en een uitzonderlijke fraaie kwaliteit garandeert.

Snelle acties? Geen probleem meer!

Sportwedstrijden of toneelvoorstellingen van de kinderen kunnen vanaf nu moeiteloos gefotografeerd worden dankzij de vier AF-veldstanden die ervoor zorgen dat de camera blijft scherpstellen op het onderwerp, ook al verandert de compositie snel in actiescènes.

Partner Content