De vrouwen van donderdagavond

Door De Redactie

Op de redactie kwam onlangs deze brief toe van 'De Vrouwen van Donderdagavond', oftewel 7 hartsvriendinnen in Kokzijde. We verrassen hun 20-jarige vriendschap met een leuke webvermelding.

Deze brief bereikte de redactie. We wensen Liesbeth, Kris, Mireille, Monique, Conny, Marleen en Hilde nog vele gezellige jaren samen!

Wij zouden het fijn vinden om met "de vrouwen van donderdagavond" -ja, zo noemen wij onszelf- eens te mogen meewerken in een of andere reportage van ons lievelingsblad Libelle.

We zullen ons voorstellen: we zijn 7 hartsvriendinnen uit Groot-Kokzijde, die al 20 jaar lang elke donderdagavond samenkomen voor een gezellig onderonsje. In de zomer spreken we af in een tea-room op de dijk en buiten het seizoen gaan we richting Nieuwpoort naar onze vaste stek. Alles is begonnen in de cursus van Weight Watchers waar we allemaal naartoe gingen. Eerst gingen we na de vergadering een koffietje drinken, nadien spaarden we onze puntjes op om een klein snackje te eten. En nog wat later verdween de Weight Watchers op de achtergrond, maar bleven we samenkomen om iets te eten of te drinken.

We hebben in al die jaren al heel wat beleefd samen, prettige maar soms ook droevige gebeurtenissen. Er zijn ook nog kindjes geboren en nu zelfs al kleinkinderen! Ondertussen zijn 2 vriendinnen gescheiden en hebben we schoondochters en -zonen bijgekregen. Gespreksstof genoeg dus om ons wekelijkse avondje te vullen. We spelen ook mmee met de Lotto, en als we iets winnen gaan we uitgebreider eten of plannen we een wellness dagje met z'n allen, zoals binnenkort! Super! Het lijkt ons een boeiende uitdaging om onszelf eens te mogen voorstellen in Libelle. 20 jaar is niet niets, en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

We hopen met z'n allen op positief nieuws.
Liesbeth, Kris, Mireille, Monique, Conny, Marleen en Hilde.

Partner Content