De vrouwen van Kobe Ilsen

Door De Redactie
Kobe Ilsen (28), spring-in-'t-veld van "Volt" en "Vlaanderen Vakantieland" ziet zich het liefst omringd door vrouwen. Dus vertelt hij openhartig en enthousiast over de dames in zijn leven: zijn moeder, zijn vriendin Laurence en zijn collega Martine Tanghe.

Quote van de week: "Thuis struikelen over de magazines van je vrouw en dochters: dat zegt mij wel iets."

 

 

Over zijn moeder

"Mijn moeder is een van de warmste vrouwen die ik ken. De persoon die mij het liefste ziet op de hele wereld. Dat schept een band. Ik ben haar jongste zoon. Alles wat ze doet, is uit liefde en ik kan daar geweldig door ontroerd zijn. Mijn moeder is ook een eigenzinnige vrouw met een eigen mening. Soms botst het weleens, maar altijd is er respect. Dat woord is in ons gezin heel belangrijk. Ze respecteert mijn keuzes, ook al gaat ze er niet altijd mee akkoord."

Over zijn vriendin Laurence

"Ik ben een laatbloeier. Terwijl de jongens op kamp in Zwitserland al haar onder hun oksels hadden en met een zware stem spraken, was ik nog een jongetje. Met meisjes was ik niet bezig. Dat is nadien wel veranderd. Op mijn zestiende was er een mooi zwart meisje op wie ik twee jaar smoorverliefd was. Met haar heb ik voor het eerst gekust. Tijdens mijn hogeschooltijd werd ik weer verliefd. Het was meteen mijn eerste lange relatie. En nu is er Laurence. Misschien is mijn imago anders, maar ik ben nooit echt een vrouwenzot geweest."

Over Martine Tanghe

"Voor Martine Tanghe heb ik een grenzeloos respect. Ze presenteert al langer het nieuws dan ik leef. Ze heeft ongelooflijk veel metier. Ik kan alles van haar leren. Het is een heel warme, veilig omgeving om in te groeien. Je mag nog naar duizend journalistieke scholen gaan, als je zo iemand naast je hebt, dan krijg je elke dag opnieuw privéles."

Lees het volledige interview met Kobe Ilse in Libelle 18 (6 mei 2010)

Partner Content