Deze zomer krijg je 5 euro Plopsa korting!

Door De Redactie
Knip de bon uit en geniet deze zomer van € 5 korting per ticket tijdens de Nocturnes in Plopsaland De Panne! Plopsaland De Panne haalt tijdens de zomermaanden alles uit de kast om je kids te verwennen tijdens de speciale Mega Mindy en Kabouter Plop Noctures!

3 Plopsa parken!

Plopsa Coo: Dat is Coo zoals je het nog nooit zag! de magie in het hartje van de ardennen aan de voet van de beroemde watervallen! Met de nieuwe octopus van Piet Piraat, het labyrinth van Samson en Gert, de karting en vele andere leuke attracties!

Plopsaland De Panne: Dit jaar deed de grote rollercoaster zijn intrede in het park. Ze is erg indrukwekkend, in slechts 2 seconden behaalt ze een snelheid van wel 90 km/uur! Plons met de Supersplash in de Piratenbaai, vlieg over het kasteel op de rug van een draak. Doen jullie het liever wat kalmer aan? Geniet dan van de mooie waterbalade in het Plopbos!

Plopsa Indoor Hasselt: Plop, Bumba en de anderen verwachten je voor een magische dag vol verrassingen! Plopsa Indoor Hasselt is het enige overdekte themapark. Het hele jaar door kan je hier een onvergetelijke dag beleven. Je ontdekt er wel 20 attracties die helemaal in Studio 100-stijl je kids zullen verwennen!

Plopsa noctures met Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Nienke & Merel

Tijdens de nocturnes kan je extra lang van alle superattracties genieten. Plopsaland De Panne blijft dan open tot 22u30 en er is een exclusief optreden en muzikaal vuurwerk.
Mega Mindy Nocturnes: 26/7, 2/8, 9/8, 16/8
Zomernocturnes: 18/7: Kabouter Plop & Merel | 25/7: Nienke & Merel | 01/8: Piet Piraat & Merel | 08/8 Nienke & Merel | 15/8 Kabouter Plop & Merel | 22/8 Piet Piraat & Merel

Wanneer

Tijdens de 2 zomermaanden t.e.m. 31 augustus

Waar

Plopsaland de Panne -De Pannelaan 68 -8660 De panne | Tel: +32 (0)58 42 02 02 | info@plopsa.be | www.plopsa.be

Lezervoordeel

Geniet van € 5 korting op vertoon van de bon en bij aankoop van individuele tickets > 1 meter tijdens de nocturnes in Plopsaland De Panne

Print de bon uit:

 

Partner Content