Diep in het bos

Door De Redactie
Het Laarbeekbos op de grens van Jette en Ganshoren wordt van 24 tot 28 augustus 2011 omgetoverd in een waar kinderparadijs voor een speels kunstenfestival voor jongeren en kinderen.

‘Diep in het bos’ biedt een gevarieerd aanbod aan theater, dans, workshops, wandelingen en vertellingen voor kinderen, jongeren, families, toevallige passanten en cultuurliefhebbers, met als gemeenschappelijke noemer heel veel plezier! Elke dag staan er optredens op het programma. Die kan je combineren met een avontuurlijke natuurwandeling in het bos, waarbij respect voor de natuur centraal staat.

Ook de culinaire boswandeling is een aanrader: op je wandeling kom je af en toe een hapje tegen met ingrediënten uit het bos. Hou je van verhalen? De mythen- en legendenwandeling neemt je mee op een spannende verhalentocht.

‘Diep in het bos’ laat kinderen en hun ouders ook de handen uit de mouwen steken in te gekke workshops. In het Deenzjer-labo mag je roeren, snijden, voelen, hakken, dingen laten ontploffen, … Vuil worden mag!

Ook de dieren zijn present in ‘Diep in het bos’. In ‘De Kinderboerderij’ ontdek je hoe het komt dat de kip nooit van haar stok valt, of Zomer in Brusseldieren graag spaghettisaus met balletjes eten,… Een speelse, culturele en avontuurlijke manier om de zomer af te sluiten.

Meer info: www.diepinhetbos.be

Partner Content