Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Disney lanceert nieuw kanaal voor allerkleinsten

Door De Redactie
Vanaf 1 september kunnen kinderen van 2 tot 7 jaar hun televisiehartje ophalen dankzij een nieuw televisiekanaal Disney Junior. Dit kanaal neemt de plaats in van Playhouse Disney in op zowel Disney Channel als het digitale kanaal en brengt series zoals Mickey Mouse Clubhouse en Jake en de Nooitgedachtenland Piraten.

Disney Junior wordt een magische plek met figuurtjes waar kinderen van houden, verhalen die ouders vertrouwen en de kwaliteit waar Disney om bekend staat. De zender richt zich op 2 tot 7-jarigen en hun familie. Naast de vertrouwde series als Mickey Mouse Clubhuis, Handy Manny en Speciaal Agent Oso zijn er ook heel wat nieuwe series te zien op Disney Junior. Eén van die nieuwe series is Jake en de Nooitgedachtenland Piraten waarin Jake, Cubby en papegaai Skully de hoofdrol spelen.

In Vlaanderen is Disney Junior vanaf 1 september te ontvangen via Telenet (in het Pluspakket zendernummer 608 / Brussel 708) en via Belgacom (in het Nederlandstalige Kidsboeket). Daarnaast is er iedere schooldag van 8.30u tot 11.30u een Disney Junior blok op Disney Channel, waarin de avonturen van Mickey, Donald, Jake en Manny te volgen zijn.

Partner Content