Dit zijn de coaches van ‘The Voice Senior’

Door Jolien Thieleman

Dit najaar gaan de opnames van The Voice Senior van start, waarbij vier topartiesten zich zullen omdraaien voor zangtalent van boven de 60 jaar. Naast Walter Grootaerts kennen we nu ook de drie andere artiesten die plaats zullen nemen in de bekende rode zetels.

En dat zijn … niemand minder dan Dana Winner, Helmut Lotti en Natalia!

Voluit gaan

Als frontman van De Kreuners is Walter Grootaerts een begrip in de Vlaamse muziekwereld. “Ik word stilaan de ouderdomsdeken van de Vlaamse rock, maar zou me eerder de mascotte van die Vlaamse rock willen noemen. Tegelijkertijd ben ik ook het levend bewijs dat het amuseren op een podium niet stopt na je 60ste. In The Voice Senior wil ik graag naar gelijkgestemde zielen op zoek gaan: zangers en zangeressen die nog graag voluit gaan en het niet erg vinden als ze daar de volgende dag wat last van hebben”, lacht hij.

Krasse knarren club

Ook Helmut Lotti kijkt ernaar uit. “Ik ben nog geen jurylid of coach geweest, maar The Voice Senior lijkt echt iets voor mij. Ik kijk er heel erg naar uit om met die krasse knarren club in een repertoire te duiken waar ik zelf ook erg van hou. De mensen die straks auditie komen doen, hebben wellicht allemaal een verhaal en dat helpt zeker om een nummer geloofwaardig neer te zetten. Daar wil ik hen graag bij helpen.”

The Winner takes it all

Dana Winner neemt voor de eerste keer de rol van coach op zich, maar daar laat ze zich  niet door afschrikken. “Doorheen 30 jaar carrière heb ik voor en met alle mogelijke leeftijden mogen zingen. Daarom kan ik met zekerheid zeggen dat op écht talent geen leeftijd staat. Ik kan dan ook niet wachten om mijn eigen team van allerbeste seniors samen te stellen want… the Winner takes it all! Ik heb er ontzettend veel goesting in.”

Tweede jeugd

Voor Natalia is het niet de eerste keer dat ze een team coacht in The Voice. “The Voice Senior wordt geweldig”, blikt ze vooruit. “Wie in mijn team terechtkomt, garandeer ik een tweede jeugd!”

Inschrijven voor het programma kan nog steeds op vtm.be.

Beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content