chocolademelk

DIY: chocoladelepels om chocolademelk mee te maken

Door De Redactie

Bij de winterperiode hoort natuurlijk warme chocolademelk. Met deze zelfgemaakte chocoladelepels wordt die nóg lekkerder.

Dit heb je nodig:

  • Stevige plastieken lepels
  • Chocolade
  • Bakpapier

Zo maak je het:

  • Breek de chocolade in stukjes.
  • Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie.
  • Haal een plastieken lepel door de gesmolten chocolade.
  • Zorg ervoor dat de hele lepel gevuld is.
  • Leg de lepel op een vel bakpapier.
  • Je kunt de lepels eventueel afwerken met een andere kleur chocolade.
  • Druppel er met een lepel wat chocolade over.
  • Door heen en weer te bewegen creëer je zwierige lijntjes.
  • Leg de lepels enkele uren in de koelkast, zodat de chocolade terug hard kan worden.

Zo gebruik je het:

  1. Maak een tas warme melk.
  2. Roer je chocoladelepel door de melk.
  3. Even wachten, en… genieten maar!

 

Nog meer lekkers lezen?

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."