Doorspoelbaar toiletrolletje is er!

Doorspoelbaar toiletrolletje is er!

Lotus lanceert Aqua Tube, het allereerste volledig doorspoelbare, biologisch afbreekbare toiletrolletje dat consumenten meer comfort en gebruiksgemak biedt tijdens het toiletbezoek.

Uit onderzoek bleek dat 73% van de Belgische consumenten zat te wachten op deze innovatie omwille van het gebruiksgemak (38%). Dit rolletje mag gewoon door het toilet gespoeld worden en zal volledig verdwijnen. Lotus toiletpapier heeft namelijk een manier gevonden om papier zo stevig te maken dat het als toiletrolletje kan worden gebruikt en toch snel oplost als het in contact komt met water. Aqua Tube kan in elk toilet worden gebruikt, zelfs bij oude installaties of in oude gebouwen. Bovendien is geen extra water vereist aangezien het rolletje en het papier samen kunnen worden doorgespoeld.

Enkele resultaten uit de Lotus-enquĂȘte:

  • 73% van de ondervraagden heeft interesse om de nieuwe Aqua Tube te kopen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn gebruiksgemak (38%) en het milieu (24%)
  • vrouwen vervangen de toiletrol vaker dan mannen (respectievelijk 79% en 61%)
  • 62% van de ondervraagden gelooft dat een doorspoelbaar rolletje ervoor zou zorgen dat de andere gezinsleden vaker lege rolletjes zouden opruimen
  • de helft van de ondervraagden noemt luiheid de belangrijkste reden voor het laten rondslingeren van toiletrolletjes

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)