Dreamteam: Michelle Pfeiffer en David E. Kelley

Door De Redactie
Actrice Michelle Pfeiffer en Producer David E. Kelley, allebei kenden ze ups en downs in hun carrière. Maar hun huwelijk staat al 16 jaar als een huis. Hun geheim? Michelle:"Veel in elkaar herkennen en nét verschillend genoeg zijn om het interessant te houden."

Ze kunnen smakelijk vertellen over hun eerste date, waarbij zowat alles fout liep wat er fout kon lopen. Zo was het welhaast een militaire operatie waarin restaurant reserveringen soms wel 3 keer weden gecheckt. en waarbij de theaterkaartjes zo goed opgeborgen waren dat ze uiteindelijk verloren raakten. "Ik wist dat het goed zag, toen ik zag dat Michelle daar niet om flipte, maar erom kon lachen", zegt David E. Kelley (55). "In plaats van naar het theater te gaan, hebben we toen op het strand gewandeld. ik herkende haar reactie; ik kan me ook helemaal in iets vastbijten, maar als het niet haalbaar blijkt of -zoals in dit geval- de voorstelling al begonnen is, dan is het ook meteen over. Dan steek ik er geen energie meer in. Zo is zij ook: ze gaat ervens voor en daarna is het: ‘volgende’!"

Actrice Michelle Pfeiffer (51) en scenario-schrijver, producer en advocaat David E. Kelley zijn zestien jaar samen en volgens Michelle hebben ze "alles wel zo’n beetje meegemaakt". Zij was ooit de beroemdste filmster ter wereld en hij de bekendste tv-producer, maar beiden hebben tevens de nodige professionele flops en missers gemaakt.

Lees verder over het huwelijk van Michelle Pfeiffer en David E. Kelley en ontdekt het dreamteam dat samen voor de kinderen zorgt in Libelle 23 van 20 augustus 2009.

Quote van de week

David E. Kelly over Michelle Pfeiffer: "Michelle is geen doetje en laat zich niet zomaar ompraten; iets waar ik toch best goed in ben".

Nog dreamteams

Partner Content