Drie romantische films voor Valentijn

Door De Redactie

Binnenkort is het weer zover: 14 februari, Valentijn, de dag van de liefde. Op zo’n dag is het altijd leuk om af te sluiten met een romantische film. Wij geven je alvast onze persoonlijke top 3 van romantische valentijnsfilms. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Pretty Woman

Hou je van een echte klassieker? Kijk dan naar Pretty Woman op Valentijnsavond. Laat je hart opnieuw veroveren door Julia Roberts en Richard Gere. Julia Roberts speelt Vivian, een prostituee, die wordt ingehuurd door de rijke zakenman Edward, gespeeld door Richard Gere. Ze leren elkaar beter kennen in de film en worden verliefd, maar zal hun relatie slagen of is ze gedoemd om te mislukken?


 

2. Zot Van A

Meer een liefhebber van de Vlaamse film? Dan is Zot Van A zeker een aanrader. De titel zelf laat al uitschijnen dat dit een op en top romantische film is. De film gaat over allerlei soorten liefde én ook de bijhorende relatieproblemen. En wat als je je ware liefde nog steeds niet gevonden hebt? Een film vol romantiek, liefde en verdriet. En dit met de beste Belgische acteurs en actrices in de hoofdrollen.

3. Valentine’s Day

Een film die genoemd is naar Valentijn is perfect om deze top 3 af te sluiten. Maak in Valentine’s Day kennis met verschillende persoonlijkheden die elk op hun manier Valentijn vieren. De gebeurtenissen zorgen voor grappige, maar ook voor ontroerende scènes. Vergeet zeker niet te genieten van knappe verschijningen als Patrick Dempsey, Bradley Cooper én Ashton Kutcher.

Wij wensen je alvast een fijne Valentijn met veel liefde en romantiek! 

Lees ook: 

[LINK_TEXT id=1]

[LINK_TEXT id=2]

Partner Content