Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze 5 auteurs op ‘Druk in Leuven’ mag je zeker niet missen

Door Marlies Picavet

Heb jij al gehoord van ‘Druk in Leuven’? Het is een gloednieuw boekenfestival dat je absoluut op je agenda moet zetten. Wij tippen alvast 5 boeiende auteurs die je er kunt ontdekken en/of ontmoeten.

Niet te missen op ‘Druk in Leuven’

1. Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiorethe queen of romance, moeten we je niet meer leren kennen. Wil je haar eens in actie zien? Dan moet je absoluut op zondag 8 mei afzakken naar Leuven. Ze gaat er in de Grote Aula van de KU Leuven in gesprek over Een tijdloze liefde, haar nieuwste roman. Misschien wel een leuke tip als Moederdagcadeau? Bestel je tickets snel, want iets zegt ons dat de aula overvol zal zitten.

Lees hier meer over de lezing.

2. Ilse D’hooge

Ilse D'hooge

Kun jij naast topboeken ook lekkere gerechtjes smaken? Dan mag je de lezing van onze eigen Libelle-chef Ilse D’hooge op 8 mei op de Vismarkt niet missen. Ze vertelt je met plezier over alles wat met lekker én gezond koken te maken heeft. Inschrijven is gratis, maar wel verplicht.

Hier ontdek je alles over haar lezing.

3. Toni Coppers

Toni Coppers

Als je nog nooit een lezing van misdaadauteur Toni Coppers hebt meegemaakt, weet je niet wat je mist. Schrijf je snel in voor zijn lezing op 8 mei in Bib Leuven Tweebronnen, en je ontdekt meteen wat we bedoelen. Wedden dat je zelden of nooit een schrijver zó gepassioneerd over zijn vak hebt horen vertellen? Je ziet zijn romans voor je tot leven komen. De lezing is gratis en je hoeft niet in te schrijven.

Hier vind je meer informatie.

4. Steven Gielis

Steven Gielis

Doe je niets liever dan voorlezen voor je (klein)kinderen? Die taak wordt op 7 mei met veel liefde even overgenomen door Steven Gielis, die voorleest uit Het saaiste boek ter wereld. Wie het verhaal dan tóch spannend maakt? Jullie zelf, want je mag meebrullen en je he-le-maal inleven. Perfect voor kinderen van vier jaar en ouder en hun zotste volwassen vrienden. Plus: je hoeft niet in te schrijven én het is helemaal gratis.

Lees er hier alles over.

5. Tom Schamp

Tom Schamp

Als je het liever een beetje actiever aanpakt samen met je kroost, is de zoektocht rond Het vrolijkste en grootste boek van alle voertuigen van Tom Schamp vast jouw ding. Op tien locaties in Leuven vind je een leuke zoekopdracht. Ontdek jij alle tien locaties en vind je de correcte oplossing? Dan maak je kans op een boekenpakket van Tom Schamp ter waarde van € 100. Je kunt vanaf 5 mei doorlopend deelnemen. Afspraak in het centrum van Leuven!

Meer info vind je hier.

Interesse in Druk in Leuven?

‘Druk in Leuven’ loopt van donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei 2022 in Leuven op verschillende locaties. Je ontdekt er niet alleen auteurs en boeken, maar er zijn ook signeersessies, lezingen, demo’s, voorstellingen en optredens.

Op de website vind je alle informatie.

MEER ZIN IN BOEKEN?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!