Een avondje tussen de filmsterren

Door De Redactie
Ben je wel eens jaloers op al die sterren die mooi uitgedost op de rode loper verschijnen? Droom dan niet langer en beleef een avond tussen de filmsterren en maak nadien nog een vip-feestje mee vanop de eerste rij!

Sterren die voor aanvang van een filmpremière flaneren over de rode loper en nadien te gast zijn op een exclusief premièrefeestje… Voor heel wat “gewone” stervelingen zal dit voor altijd een droom blijven, maar niet voor de gelukkigen die binnenkort een Cadeaubox Gala Première cadeau krijgen (of geven!).

Wie deze box binnenkort onder de kerstboom vindt of het doosje cadeau krijgt voor z’n verjaardag, mag zich samen met een vriend(in) opmaken voor een exclusieve avond. Deze start op de rode loper. Je stapt mee in de voetsporen van de acteurs, vervolgens maak je de sterlegging in een Kinepolis bioscoopcomplex mee en nadien ben je ook van de partij tijdens de premièrevertoning van de film.

Na de film wacht er nog een after party waar de cast- en crewleden van de film uiteraard ook aanwezig zullen zijn. Een geslaagde afsluiter van een unieke avond dus.

Cadeaubox zal op zijn website voortdurend de nieuwste avant-premières bijhouden, die het in samenwerking met Kinepolis Film Distribution kan aanbieden. Onderstaande première staan nu reeds op de agenda:

  • Groenten uit Balen: première op 8 december in Metropolis Antwerpen
  • Tot Altijd: première op 19 januari in Metropolis Antwerpen
  • Allez, Eddy (later meer info)
  • The Loft (later meer info)


De Cadeaubox Gala Première kost 124.90 euro en geeft recht op een rode loper-ontvangst, het bijwonen van de sterlegging en premièrevertoning, meet & greet met cast- en crewleden en toegang tot het premièrefeestje. Het arrangement is geldig voor twee personen.

Partner Content