Een eigen fotoboek in enkele minuten

Door De Redactie

Tijdens de feestdagen heb je ongetwijfeld weer heel wat foto's genomen: foto's van vrienden en familie die klinken op het nieuwe jaar, nieuwsgierige kindjes die hun cadeau opendoen of misschien wel een romantisch kiekje van jezelf en je partner. Met de nieuwe software van CeWe kan je nu in een handomdraai een persoonlijk én bijzonder elegant fotoboek samenstellen!

Je kent dat wel…je laat een hele hoop foto's afdrukken en denkt er meteen bij dat je die één van de volgende dagen wel zal inplakken in een fotoalbum. Een jaar later liggen de foto's nog steeds op dezelfde plaats en heb je ze nog steeds niet ingeplakt!
Dit is nu voorgoed verleden tijd dankzij de fotoalbums die je online kan samenstellen. Je download een eenvoudig software-programma, je kiest jouw favoriete foto's uit en een paar klikken verder heb je reeds een origineel én persoonlijk fotoalbum samengesteld.

Op CeWe-fotoboek.be is zo'n softwarepakket gratis te downloaden en wordt meteen beloofd dat je zo'n album kan samenstellen in 3 minuten. Wij namen even de proef op de som en lieten zo'n fotoboek maken:

Stap 1: download en installeer de nieuwe software (duurt ongeveer 1 minuut – afhankelijk van je internetverbinding)
Stap 2: je kiest het formaat van jouw fotoboek (groot – vierkant – klein)
Stap 3: je kiest of je album een linnen cover, een softcover of een hardcover moet hebben
Stap 4: je selecteert de foto's die in het album moeten komen en klikt op 'toevoegen'

En voilà…jouw fotoboek is klaar! Indien je niet veel tijd of inspiratie hebt, zorgt het programma zélf voor de look van je fotoalbum. Twee foto's op één pagina, of één foto als achtergrond…je hoeft er je hoeft niet over te breken. En je fotoboek is dan inderdaad klaar op iets meer dan 3 minuten.

Wil je echter een heel persoonlijke toets aan het boek geven, dan kan je nu zelf aan de slag en bepalen welke foto op welke pagina moet en welk beeld je heel groot wil laten afdrukken. Het CeWe-fotoboek is dus zowel voor leken als gevorderden op digitaal vlak een ideale oplossing!

De grootste pluspunten van dit programma:

  • zelfs op de cover kan je een eigen foto laten afdrukken (gespreid over zowel voor- als achterkant)
  • de fotoboeken dienen niet online betaald te worden aangezien je ze kan gaan afhalen in een Delhaize, Kruidvat, Di,…
  • het bestellen van het fotoboek (en dus het doorsturen van je foto's) gaat snel in vergelijking met andere, gelijkaardige programma's
  • je kan echt alle kanten uit met je foto's én teksten: je plaatst alles waar jij het wil en hebt bijna geen beperkingen qua lay-out
  • snelle service: het album is klaar na 3 à 5 werkdagen (zelfs tijdens de feestdagen lag ons fotoboek al na enkele dagen klaar in het grootwarenhuis)

Prijzen en meer info: www.cewe-fotoboek.be

Partner Content