Een knuffelzachte wagen

Door De Redactie

Op de autobeurs in Tokio is de Puyo Concept van Honda voorgesteld. Een bijzonder knuffelbare wagen!

Ben jij al jaren op zoek naar een wagen die er lief, schattig en aaibaar uitziet? Lees dan zeker even verder want Honda zette op de autobeurs in Tokio haar prototype PUYO in de spotlights. Deze auto is afgewerkt met een flexibele gel waardoor hij heel zacht aanvoelt aan de buitenkant en een optimale veiligheid garandeert voor voetgangers en andere kwetsbare weggebruikers moest er zich een ongelukje voordoen.

Van binnenuit kan de carrosserie verlicht worden met verschillende kleuren die perfect je gemoedstoestand kunnen weergeven. Iedereen zal je dus zeker zien aankomen in deze PUYO. In de wagen is trouwens geen stuur meer terug te vinden maar een echte joystick! Om makkelijk te manoeuvreren en te parkeren heeft Honda dit model ook uitgerust met vier bestuurbare wielen!

De aaibaarheidsfactor van deze wagen wordt nog vergroot door het enorme glasoppervlak en de vleugeldeuren die toegang geven tot een fris en ruimtelijk interieur. En als kers op deze taart is de PUYO ook heel milieuvriendelijk want hij beschikt over een brandstofcel!

Partner Content