Een vliegende start met de Startersaward

Door De Redactie
15 februari is de laatste dag waarop je kan meedingen naar de Comeva en Fortis Startersaward 2007. Dit wordt misschien wel het ultieme zetje richting die eigen zaak waarvan je al zo lang droomt. Wees er als de kippen bij!

Wist je dat van de 50.000 mensen die elk jaar een eigen zaak opstarten, maar 33% vrouw is? De grootste motivatie voor vrouwen is daarbij de zoektocht naar dat kostbare evenwicht tussen werk en privé. Om hen te helpen hun droom te realiseren, organiseerden Comeva en Fortis in 2006 voor het eerst de “Comeva en Fortis Startersaward.”

Vanessa Maes won de hoofdprijs en daarmee een flinke steun in de rug voor Alianza, haar echtscheidingsbemiddelingscentrum. “Zonder de Comeva & Fortis Startersaward was me dit nooit gelukt,” vertelt Vanessa op de feestelijke openingsreceptie. “Ik zou mijn plan sowieso wel ten uitvoering hebben gebracht, maar nooit zo snel en zo grondig onderbouwd als nu.”

Om deel te nemen wordt van je verwacht dat je naast een origineel idee ook een stevig bedrijfsplan kan voorleggen. Dien voor 16 februari 2007 je inschrijvingsdossier in en maak kans op de hoofdprijs van 10.000 euro, of op één van de twee publieksprijzen van 2.000 euro. De geselecteerde kandidaten krijgen gratis advies bij Fortis. Bovendien beloven de Comeva-vrouwenbladen om redactionele aandacht – gratis reclame!- aan je nieuwe bedrijf te besteden.

Hier vind je alle info om deel te nemen.

    

Partner Content