Experiment met drugs loopt verkeerd af

Door De Redactie
Luc Descamps heeft het in zijn nieuwste boek over experimenten met drugs bij jongeren. Een spannend en geheimzinnig boek voor lezers vanaf 14 jaar, die nadien wel even zullen stilstaan bij het gebruik van drugs.

Met wijd opengesperde ogen en zijn mond geopend in een laatste waanzinnige schreeuw zag hij het metalen monster op zich afkomen. Toen kwam de klap. Tot zijn verbazing voelde hij geen pijn. Zijn lichaam werd aan stukken gereten en zijn hoofd zweefde kort door de lucht. Toen knapte er iets in zijn hersens. Een korte, droge knak, en daarna was alles stil. Zwart en stil.

Wanneer een experiment met drugs verkeerd afloopt, wordt de wereld van Kurt grondig overhoop gehaald. Hij raakt in een diepe coma en de artsen staan voor een raadsel. Want wat betekent al die hersenactiviteit op de monitorschermen? Wat gaat er om in het hoofd van Kurt? Kan hij tot leven komen in een andere wereld, terwijl hij hier langzaam doodgaat? Meer nog, is hij in staat die andere wereld te behoeden voor de ondergang?

Bad Trip door Luc Descamps
Uitgeverij Abimo
Vanaf 14 jaar
ISBN 9789059327337

Partner Content