Familiegids Londen

Door De Redactie

Buckingham Palace, Westminster Abbey, London Eye...Verken Londen als een echte local en ontdek leuke, verrassende plekjes. Samen met de kids!
 

Probeer een glimp op te vangen van the Queen, bewonder de wisseling van de wacht aan Buckingham Palace of snuif de sfeer op in het theater van Shakespeare.

Londen is fantastisch! Met de Capitool Familiegids Londen wordt het een onvergetelijke ervaring. Het boekje gidst je doorheen de bruisende stad en laat je alle hoogtepunten zien.

Deze familiegids is de perfecte handleiding voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. Naast de belangrijke culturele bezienswaardigheden, komen ook leuke gezinsuitjes aan bod.

Kinderen beleven deze citytrip ook actief. In de familiegids is er een speciale rubriek voor hen. Gekke weetjes, quizvragen en activiteiten maken deze reis erg toegankelijk voor jouw kleine globetrotters.

Bij elke bezienswaardigheid worden ook suggesties gegeven om te spelen en te picknicken. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat de kinderen zich gaan vervelen.

Omdat je weg kwijtraken niet zo fijn is, zitten er duidelijke, gedetailleerde kaarten in de gids.

Familiegids Londen
Uitgever: WPG uitgevers
19,99 euro

Bron: Zappybaby.be
 

Partner Content