Australian singer and actress Olivia Newton-John and American actor John Travolta as they appear in the Paramount film 'Grease', 1978. (Photo by Paramount Pictures/Fotos International/Getty Images)

Fantastisch: Grease-gekte keert terug

Door De Redactie

Wie stiekem droomde van een comeback van het legendarische filmkoppel Sandy en Danny, kan dit jaar misschien wel zijn hart ophalen. Grease bestaat 40 jaar en dat moet volgens Olivia Newton-John en John Travolta uitbundig gevierd worden. In The Mirror hint Olivia alvast op een hereniging van de cast op het witte doek.

Keert Grease terug?

Dat er aan iets speciaals gewerkt wordt, zoveel is zeker. Of dat in de vorm van een film zal zijn, is nog onduidelijk. Maar Olivia is alvast begonnen met stemtraining. Een streepje muziek staat dus al zeker op de planning. “Er staat nog niks concreets op papier, maar we zijn druk bezig om verschillende concepten te bedenken”, verklapt ze.

via Gettyimages

Kaskraker

De muzikale film ging in première in 1978 en werd wereldwijd een groot succes. Grease werd dan ook genomineerd voor verschillende Oscars en bracht in totaal 400 miljoen dollar op. Je herinnert je vast wel de meest iconische scène: Sandy ondergaat een heuse metamorfose en verschijnt op het toneel in een piepklein zwart lycrapak.

Olivia is intussen 68, maar denkt nog niet aan haar pensioen. “Ik kan niet stilzitten. Er komt ook altijd weer iets geweldigs op mijn pad, waardoor ik bezig blijf.”

Wij kijken alvast uit naar de reünie van onze favoriete Grease-acteurs!

Bron: www.libelle.nl

Niet te missen:

Partner Content