Flexibel zijn loont!

Door De Redactie

Werkgevers verkiezen flexibele medewerkers omdat ze goed kunnen samenwerken met anderen, minder snel ruzie maken én geregeld met nieuwe ideeën komen aandraven. Het loont dus zeker om je flexibel op te stellen op de werkvloer. Hieronder dé 4 manieren om te laten zien dat je flexibel bent.

Werk ook eens buiten de normale werkuren

Probeer af en toe eens langer te werken dan gewoonlijk. Staat jouw bedrijf binnenkort op een beurs? Bied jezelf dan aan als vertegenwoordiger.

Help je collega's uit de nood

Zit een van je collega's constant te zeuren omdat hij/zij niet door het werk raakt? Steek dan een handje toe wanneer jij tijd hebt. Zo kom je niet alleen op een goed blaadje bij je collega te staan, maar ook bij je baas.

Helpen op het werk

Steek de handen uit de mouwen op een personeelsfeestje of nieuwjaarsdrink. Je leert ongetwijfeld nieuwe mensen kennen die je misschien nog nodig kan hebben om je carrière uit te bouwen.

Leer constant bij

Laat zien dat je leergierig bent want door steeds nieuwe dingen te willen leren, laat je zien dat je flexibel bent. Volg zeker die cursus die aansluit bij een functie die je in de (nabije) toekomst wil gaan uitoefenen.

Partner Content