Foute mannen trekken vrouwen aan

Door De Redactie

Mannen die narcistisch ingesteld zijn en denken dat ze iedere vrouw het bed kunnen inpraten, lijken heel wat succes te hebben bij de dames. Dat bewees een recent Amerikaans onderzoek.

Aan 200 mannen werd gevraagd met hoeveel vrouwen ze geslapen hadden en hoe ze terugdachten aan deze "relaties". Nadien moesten ze ook nog een persoonlijkheidstest afleggen. Op basis van enkele karaktertrekken (narcisme, harteloosheid en gewetenloosheid) werden de proefkonijnen opgedeeld in 3 groepen.

Uit het onderzoek bleek dat mannen die een juiste mix van deze karaktertrekjes hebben, meer vrouwen in hun bed krijgen. Ze zijn dan ook vooral uit op kortstondige affaires. Een gelijkaardig onderzoek bij 35.000 mensen uit 57 landen bevestigt de Amerikaanse theorie!

Een voorbeeld van dit soort mannen is zonder twijfel James Bond. Hij is grappig, extravert en houdt van spanning, actie én mooie dames. Toch willen we de mannen even waarschuwen, vóór ze zichzelf transformeren in harteloze exemplaren. Heb je teveel narcisme, harteloosheid en gewetenloosheid, dan hebben vrouwen helemaal geen interesse meer in jou! Het komt er dus op aan om maar een béétje slecht te zijn.


Partner Content