Ga voor groen op de Nationale Plantenbeurs in Hombeek

Door De Redactie

Heb je groene vingers? Stip dan alvast 24 april aan in je agenda. Op de Nationale Plantenbeurs in Hombeek kun je lekker veel tuininspiratie opdoen, ook in ons allereerste Libelle groenstraatje!

De gezelligste beurs van Vlaanderen, daar móét je naartoe. Zoals elk jaar wordt Hombeek omgetoverd tot een waar groenparadijs, met zowat tweehonderd standhouders die de mooiste bloemen en planten aanbieden.

Het Libelle groenstraatje

Nieuw is deze keer het Libelle groenstraatje, waar je nog meer groenideeën vindt! Zo kun je inspiratie opdoen in de 3 tuintjes van de tuinbouwschool van Merchtem. Bekijk ook bloemendemonstraties of volg de workshops voor geweldig leuke doe-het-zelfprojecten. Creativiteit ten top dus!

Even praktisch

Je kunt de beurs bezoeken van 10 tot 17 uur in het centrum van Hombeek. Bezoekers betalen 3 euro, leden van Libelle club en kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis binnen.

Kom je met de auto? Geef dan het adres ‘Kruisbaan, 2800 Mechelen’ in. Via de E19 afrit Mechelen-Zuid (Technopolis) raak je er het snelst. Parkeren kun je op de parking van omliggende bedrijven als P&G, KBC, Colruyt, Dupont en Chemours. De gratis pendeldienst brengt je veilig heen en terug.

Partner Content