Ga voor groen op de Nationale Plantenbeurs in Hombeek

Heb je groene vingers? Stip dan alvast 24 april aan in je agenda. Op de Nationale Plantenbeurs in Hombeek kun je lekker veel tuininspiratie opdoen, ook in ons allereerste Libelle groenstraatje!

De gezelligste beurs van Vlaanderen, daar móét je naartoe. Zoals elk jaar wordt Hombeek omgetoverd tot een waar groenparadijs, met zowat tweehonderd standhouders die de mooiste bloemen en planten aanbieden.

Het Libelle groenstraatje

Nieuw is deze keer het Libelle groenstraatje, waar je nog meer groenideeën vindt! Zo kun je inspiratie opdoen in de 3 tuintjes van de tuinbouwschool van Merchtem. Bekijk ook bloemendemonstraties of volg de workshops voor geweldig leuke doe-het-zelfprojecten. Creativiteit ten top dus!

Even praktisch

Je kunt de beurs bezoeken van 10 tot 17 uur in het centrum van Hombeek. Bezoekers betalen 3 euro, leden van Libelle club en kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis binnen.

Kom je met de auto? Geef dan het adres ‘Kruisbaan, 2800 Mechelen’ in. Via de E19 afrit Mechelen-Zuid (Technopolis) raak je er het snelst. Parkeren kun je op de parking van omliggende bedrijven als P&G, KBC, Colruyt, Dupont en Chemours. De gratis pendeldienst brengt je veilig heen en terug.

Vorig artikel
12 beauty must haves om de laatste winterdagen mee door te komen
Volgend artikel
Libelle’s Grote Afslankplan: Ivonna – week 8

Wellnessweekend voor 2 met sessie Thermowell + 4* hotel vanaf € 138 bij Yolande Buekers

Doe jezelf een verwenweekend bij Yolande Buekers cadeau. Geniet met z’n twee van alles wat dit Kuur- en Wellnesscentrum te bieden heeft zoals een welkomstdrankje, een dagbezoek aan het aquapaleis, een overnachting in viersterrenkuurhotel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien krijg je er nu heleaam gratis een Libelle cadeau bovenop. Waar wachten jullie nog op? 

€138.00 €235.00