Geef om een glimlach

Door De Redactie
Elk jaar worden er in België alleen al 200 kinderen met een lip‐, kaak‐ of gehemeltespleet, ook wel schisis genoemd, geboren. Het Ronald McDonald Kinderfonds steunt via 'Geef om een glimlach', gezinnen met kinderen met schisis. Dit jaar viert de vereniging zijn 10de verjaardag met een aantal opmerkelijke inzamel‐ en sensibiliseringsacties.

Speciaal voor de 10de verjaardag van ‘Geef om een glimlach‘ bedachten de franchisenemers van McDonald’s België een unieke nationale inzamelactie. Voor elk verkocht menu van 1 tot 7 november doneren ze persoonlijk 30 eurocent. De opbrengst gaat integraal naar de VZW Ronald McDonald Kinderfonds. Midden november overhandigen ze een cheque met het ingezamelde bedrag aan de vereniging.

Hoe kan jij zelf een glimlach op iemands gezicht toveren?

Een vriendelijk woord kost niets en kan elk gezicht doen stralen! Daarom kan je vanaf vandaag zelf een glimlach op iemands gezicht toveren. Haalt je wederhelft steeds op zondag ovenverse koffiekoeken? Verdient je schoonvader een dikke merci voor zijn hulp in de tuin? Of ken jij iemand die een compliment verdient? Dan kan je via www.giveasmile.be je hartverwarmende woorden doorsturen. Een selectie uit de leukste inzendingen serveert McDonald’s België rond Kerst in zijn restaurants.

Op vrijdag 29 oktober gaat bovendien de jaarlijkse balpennenverkoop van start. Die loopt tot 7 november. Klanten kunnen zoals elk jaar voor 2 euro een balpen kopen aan de kassa. De opbrengst gaat wederom integraal naar ‘VZW Ronald McDonald Kinderfonds’.

Partner Content