Geronimo Stilton heeft nu ook zijn eigen magazine bij Sanoma

Door De Redactie

Opgelet beste knaagdiervrienden! Geronimo Stilton heeft nu zijn eigen magazine bij Sanoma Media Belgium! Volg de gi-ga-gantisch spannende verhalen van Geronimo Stilton, speel supertoffe spelletjes en kom muizenissige weetjes te weten in het kindermagazine.

Vandaag 6 juni 2012 lanceert Sanoma Media Belgium het Geronimo Stilton Magazine! Het magazine neemt je kids mee naar de knotsgekke wereld van Geronimo Stilton en zijn familie. Je vindt in het magazine niet alleen de gi-ga-gantische spannende verhalen en strips maar ook heel wat weetjes en tips over geschiedenis, reizen, natuur, wetenschap en actualiteit! Voor alle keukenwonders en kleine hobbykoks bevat het magazine ook de tofste kinderrecepten én je kids kunnen zelf op speurtocht trekken met de supertoffe spelletjes en opdrachten.

Vanaf deze week (7 juni 2012) kan je in je Libelle trouwens ook een gloednieuwe wekelijkse rubriek ontdekken: ‘Geronimo weet het!’. In deze rubriek vind je iedere week leuke speurmuizenweetjes om samen met je kids te ontdekken.

Het Geronimo Stilton Magazine verschijnt 2 maal per maand, tijdens de eerste en de derde week van de maand (behalve in juli en augustus). De losse verkoopprijs bedraag 3,95 euro.

Partner Content