Geronimo Stilton nu ook op tv

Door De Redactie
Geronimo Stilton is zonder twijfel een van de bekendste personages uit kinderboekenland. Nu kan je de muis bekijken in een gloednieuwe animatiereeks.

De van oorsprong Italiaanse boekenreeks ‘Geronimo Stilton’ is een gigantisch succes in België. De boeken werden al bekroond met heel wat prijzen in de kinderliteratuur.

Deze herfst start een nieuwe animatiereeks op tv rond de beroemde muis. Vanaf 21/9 kunnen de kinderen op Nickelodeon kijken naar ‘Geronimo Stilton’. De uitzendingen staan elke schooldag gepland om 18u50 en op zaterdag- en zondagochtend om 8u.

De leerlingen van Basisschool De Puzzel in Vilvoorde konden enkele afleveringen in avant-première bekijken. De leerlingen waren dolenthousiast.

De juf legt het enthousiasme uit: “Geronimo Stilton is heel leuk. Dankzij de muis hebben we kinderen die moeilijker lazen of niet graag lazen tóch aan het lezen gekregen.”

Na afloop signeerde Geronimo Stilton de boeken van de kinderen tot groot jolijt van de kids. Klik op het beeld hieronder om Geronimo tijdens de signeersessie te zien.

Get the Flash Player to see this player.

Met dank aan Zappybaby.be

Partner Content