Getest door de redactie: de Yonanas ijsjesmaker

Door De Redactie

Of wij de Yonanas ijsjesmaker willen testen? Dat hoef je ons geen twee keer te vragen! Na het bekijken van het bijbehorende filmpje gaan we vol goede moed aan de slag in het mini keukentje van de redactie. Dat ijsje, daar hebben we zin in! Wel zijn we even uit het oog verloren dat we het toestel eerst nog in elkaar moeten knutselen. Dit bleek totaal geen probleem te zijn, alle stukken schuiven naadloos in elkaar en in geen tijd zijn we klaar voor de echte test!

Wij houden het basic met als ingrediënten verse aardbeien en bananen. Het bevroren fruit moet volgens het receptenboekje even ontdooien. Zo gezegd, zo gedaan. Terwijl iedereen druk aan het werk is, verstrijken er wel net iets meer dan de aangeraden 10 minuten. Gevolg: de bananen blijken al weer half ontdooit te zijn. Oeps! Toch gaan we dapper verder en nemen het receptenboekje er opnieuw bij. Oké, dit is inderdaad geen rocket science, maar voor een test als deze willen we alles juist doen.

En dan – tromgeroffel – de smaak test! Voor de mensen die nogal sceptisch staan tegenover ijs zonder room, yoghurt of melk: het ijsje is écht lekker! We proeven puur fruit en onze ijsjes zijn perfect qua textuur. De aardbei en banaan combinatie is trouwens een schot in de roos. We zijn alvast razend benieuwd wat het resultaat met chocolade is. Ook een rijpe mango klinkt heerlijk, misschien met wat munt als afwerking? Welke keuze je ook maakt, met Yonanas is het in een handomdraai klaar. Wij zijn helemaal voldaan van dit tussendoortje, maar wel zónder schuldgevoel.

Als we een puntje van kritiek mogen hebben, is dat dit toestel inderdaad echt gemaakt is voor individuele porties. Hier houd je dus geen legertje kinderen mee zoet. Het leuke daarvan is natuurlijk wel dat je elk ijsje naar eigen smaak kan aanpassen.

De smaak te pakken gekregen? Surf dan snel naar de Shedeals website en bestel vandaag nog je Yonanas Ice Cream Maker van Princess. Je betaalt slechts € 47,95 i.p.v. € 74,95 én krijgt er nog een Groene Gault & Milau gids bovenop.

Partner Content