Gezinsvakantie vol avontuur

Door De Redactie

Binnen twee maanden is het alweer zomervakantie. Op reis gaan is altijd leuk, maar met kinderen is dat niet zo vanzelfsprekend. In Alpachtal Seenland (Tirol) vind je het beste van twee werelden. Jij kan er prachtige wandelingen maken in de natuur terwijl je kinderen zich rot amuseren in de Juppi Kid’s Club.

In Alpbachtal Seenland beleef je gegarandeerd een sportieve en avontuurlijke vakantie. Kinderen kunnen er de hele dag terecht in de Kid’s Club. De kleintjes gaan samen met mascotte Juppi naar het toverbos terwijl de oudere kinderen meedoen aan rally’s of een levensgrote memory. Dat alles gebeurt onder toezicht van professionele begeleiders zodat ouders met een gerust hart kunnen ontspannen.

Hits voor Kids

Kinderen en ouders die houden van water zijn aan het goede adres bij Sport Ossi. Dat is een outdoor specialist die verschillende wildwateractiviteiten organiseert. Een van de activiteiten is de ‘Hits voor Kids’ waarbij je in rubberbanden kan glijden op het water. Maar ook raften of kajakken zit in het programma.

Alpbachtal Seenland Card

Tijdens je verblijf kan je een gratis Alpbachtal Seenland Card ontvangen. Die kaart geeft je toegang tot tal van georganiseerde activiteiten. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan wandelingen en fietstochten. Maar ook de toegang tot musea, zwembaden en kabelbanen zit in de Alpbachtal Seenland Card inbegrepen.

Meer informatie over die kaart vind je op: www.alpbachtal.at/nl

Bron: CommuniGate

Partner Content