Vakantietip: glamping op het Domein van de Grotten van Han

Kamperen in eigen land blijft enorm populair. Heb je het graag een tikkeltje luxueuzer? Dan is glamping misschien iets voor jou. Deze zomer kun je op het Domein van de Grotten van Han overnachten in een heuse Cocoon Village!

Cocoonen aan de Lesse

Het Domein van de Grotten van Han is een fabelachtige overnachtingsplek, maar de plaatsjes zijn er, zeker in coronatijden, duidelijk gegeerd. Tot vorig jaar kon je er overnachten in acht boomtenten, dit jaar komt er een heuse Cocoon Village bij. Een glampingsite waar je kunt logeren langs de Lesse in maar liefst dertig luxueuze tenten.

Wat kun je verwachten?

Een gezellige tent mét bed, een mix van activiteiten en workshops, onbeperkt toegang tot het volledige domein en een goedgevulde aperitiefmand om je tripje goed in te zetten.

Praktisch

Reserveren kun je vanaf 13 mei. Je boekt per koppel of per familie van vier of zes personen. In mei, juni of september kun je kiezen uit een weekendje. In juli en augustus kun je ook een midweek boeken.

Klik hier om een tent te reserveren of om meer informatie over de kampeermogelijkheden op te zoeken.

Nog meer logeertips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content