Grote designers voor “kleine” kids

Door De Redactie
Sinds vrijdag 15 juli 2011 kan je bij webshop Lou & Louis terecht voor kinderkleding van de grootste designers. Je vindt er onder andere Little Marc Jacobs, Baby Dior, D&G Junior en nog veel meer. Hoog tijd voor een babbel met vrouw achter de shop, Evelyn Constandt.

Waarom heb je Lou & Louis opgestart?

“Sedert de geboorte van onze zoon Léon ondervond ik dat het niet altijd gemakkelijk was om met “pak en zak” de deur uit te gaan om te gaan shoppen. Er is al zo weinig tijd in het dagelijkse leven en om die kostbare tijd dan nog te spenderen aan shoppen – waar het kind eigenlijk niets aan heeft – zag ik niet meer zitten. Dus zocht ik naar andere oplossing en ontdekte ik de grote wereld van het online shoppen! Ik kwam er echter al vlug achter dat ik de merken die ik zocht niet zo gemakkelijk vond op Belgische websites. Als kind zei ik al dat ik later een boetiek met kinderkleding wou beginnen en ik begon er meer en meer over na te denken om de grote stap te wagen. Dat in combinatie met de groei van de e-commerce zorgde voor de geboorte van mijn “virtuele tweeling” Lou & Louis.”

Waar komt de naam “Lou & Louis” vandaan?

“Lou staat voor de rebelse, stoere meid die soms ook een lieve prinses kan zijn. Louis staat voor de eigenwijze, ondeugende maar och zo lieve jongen. Onze collecties worden ook met die gedachte uitgekozen. Ieder merk heeft zijn eigen, gekende stijl. Ik blijf de merken en collecties dan ook op de voet volgen, zodat onze klanten altijd de meest trendy en hippe kledij kan voorschotelen.”

Welke merken biedt “Lou & Louis” aan?

“Ik kies voor exclusieve kinderkledij met merken als Little Marc Jacobs, Paul Smith Junior, Baby Junior, Baby Dior, Il Gufo, D&G Junior, Liu Jo, Notify, Essentiel,… Vanaf volgende zomer komt daar ook Stella McCartney en Rykiel enfants bij.”

Meer info en shoppingplezier voor kids van 0 tot 14 jaar: www.loulouis.com

Partner Content