Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heb jij de mooiste tuin van Vlaanderen?

Door De Redactie
Libelle en Bosch, de specialist in tuingereedschap, gaan op zoek naar de Mooiste Tuin van Vlaanderen 2011 - het liefst getekend en gerealiseerd door een echte tuinliefhebber, bijvoorbeeld door jou! Aarzel ook niet al je een piepklein tuintje hebt. Voor de mooiste terras- of balkontuin is een speciale prijs voorzien! 

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juni 2011, via deze oproeppagina!

Libelle en Bosch, de specialist in tuingereedschap, gaan op zoek naar de Mooiste Tuin van Vlaanderen 2011 – het liefst getekend en gerealiseerd door een echte tuinliefhebber, bijvoorbeeld door jou! Aarzel ook niet al je een piepklein tuintje hebt. Voor de mooiste terras- of balkontuin is een speciale prijs voorzien!

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juni 2011, via deze oproeppagina!

Wat valt er te winnen?

  • De winnaar van de Mooiste Tuin van Vlaanderen, gekozen door een jury bestaande uit medewerkers van Libelle en Bosch en enkele gerenommeerde tuinspecialisten, ontvangt een pakket Bosch-tuingereedschap t.w.v. € 1500, met daarin een Rotak grasmaaier met de nieuwe ergonomische handgrepen.
  • Daarnaast bekroont de jury ook de mooiste terras- of balkontuin. Die wint een Bosch-pakket t.w.v. € 700, met daarin tuingereedschap op basis van de lithium-ion-technologie: licht, compact en draadloos.
  • De beste 10 deelnemers die naast de hoofdprijs grijpen, krijgen elk als troostprijs de draadloze gras- en buxusschaar Isio (set ter waarde van € 84,95).
  • Meer info op

 
 

 
 

 

 
 

Het volledige wedstrijdreglement [LINK_TEXT id=2]!
 

 
 

 
 

 

001

001

Partner Content