© Clavis Books

Weekendtip: vier met je (klein)kind de 15de verjaardag van Heksje Mimi!

Door Rani Merckx

Hoera, hoera, Heksje Mimi is jarig! Speciaal voor haar 15de verjaardag is er het nieuwe kinderboek ‘Heksje Mimi tovert taart’ én organiseert ze dit weekend een heus verjaardagsfeestje. Kom jij meevieren?

Heksje Mimi blaast 15 kaarsjes uit!

Knibbel, knabbel, knuisje … een heks is ze, maar wel een hele zachte en vrolijke! Het was in 2008 dat ze voor het eerst uit de tekenpen van Kathleen Amant kroop, en het vrolijke heksje heeft sindsdien al heel wat spannende en grappige avonturen beleeft (en kleine hartjes veroverd!)

Deze maand viert ze haar 15de verjaardag, en wat blijkt? Ze viert haar verjaardag net als wij: met een zelfgebakken taart voor haar schoolvriendjes. Maar dat gaat helaas niet van een leien dakje. Gelukkig is haar vriendinnetje Roosje er, en komen ze samen op een betoverende oplossing!

Lees hier alles over het nieuwe Heksje Mimi-boek ‘Heksje Mimi tovert taart’.

Heksje Mimi is jarig
‘Heksje Mimi tovert taart’ van Kathleen Amant. Voor kleine heksenvriendjes vanaf 3 jaar © ‘Heksje Mimi tovert taart’ van Kathleen Amant. Voor kleine heksenvriendjes vanaf 3 jaar

Kom jij naar Mimi’s verjaardagsfeestje?

Het is feest ten huize Heksje Mimi, en daar niet alleen. De vrolijke heks organiseert op 21 oktober een heus verjaardagsfeestje in de Clavis Conceptwinkel, en ze heeft haar kleine heksenvriendjes er graag bij!

Het feestgedruis gaat door van 14 uur tot en met 17 uur in de Clavis Conceptwinkel in Herkenrode (Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt). Kom gezellig meefeesten!

En er is meer. Ter ere van haar verjaardag ontvangt Heksje Mimi niet alleen cadeaus: ze geeft er ook zelf weg. Ze trakteert drie kleine heksenvriendjes op een Heksje Mimi-pakket ter waarde van 70 euro! Ontdek hier hoe je kans maakt op dit betoverend mooie boekenpakket.

Meer fijne kinderboeken:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content