Heerlijk herfstwandelen met het gratis Libelle Wandelpakket!

Door Rani Merckx

Heerlijke boslucht, een kleurrijke schouwspel en knisperende bladeren onder je voeten: in de herfst ligt de natuur er écht op z’n mooist bij. Is het ook jouw favoriete wandelseizoen? In ons gratis wandelpakket vind je de mooiste herfstwandelingen waar de herfst zich in al zijn pracht laat zien!

De mooiste herfstwandelingen

Als de bladeren hun mooiste kleuren prijsgeven, móét je naar buiten. In ons gratis wandelpakket delen we onze favoriete wandelpaden waar de herfst op haar mooist is, en nog veel meer!

Wandelingen, voor elk wat wils

In elke Vlaamse provincie, in het bos of aan het water, kort of iets langer: er staan al een heleboel prachtige seizoenwandelingen klaar op onze gratis Wandelpagina, en we hebben ze net aangevuld met een verse lading herfstwandelingen, waarbij we je langs de mooiste plekjes leiden die in de herfst écht het ontdekken waard zijn.


>>> SNEL DAARHEEN! <<<


 

herfstwandelen
Schrijf je gratis in voor ons Libelle Wandelpakket en krijg meteen toegang tot onze kraakverse herfstwandelingen!

Wandel je mee?

Ben jij binnenkort een van onze 33.000 (!) wandelfans die zich tot nu toe hebben ingeschreven voor ons unieke Wandelpakket? Je hoeft je maar eenmalig (gratis) te registreren, wij bezorgen je dan telkens een reminder dat er nieuwe wandelingen voor je klaarstaan. Hoe handig is dat?

Inschrijven doe je zo:

  1. Surf naar onze Libelle Wandelpagina.
  2. Klik op ‘Ik ontvang graag Libelle’s Wandelpakket‘ en volg de stappen.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en krijgt meteen toegang tot onze Libelle Wandelpagina.
  4. Bij de start van elk seizoen ontvang je bovendien een mailtje met toegang tot nieuwe routes. Dat gebeurt vier keer per jaar, tot je je 40 wandelingen hebt.
  5. Wil je de wandelkaartjes meteen downloaden op je smartphone? Download onze Mijn Magazines-app en ga daar naar onze Wandelpagina!

>>> KLIK HIER OM HET WANDELPAKKET TE ONTDEKKEN <<<


 

Meer leuke uitjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content