Het is bijna zover: Fifty Shades Of Grey!

Door De Redactie

Binnenkort breekt eindelijk het moment aan waar alle vrouwen op hebben gewacht: de erotische film Fifty Shades Of Grey verschijnt in de bioscoopzalen. 

Vanaf 14 februari, Valentijn dus, is de film te bewonderen in de bioscoopzalen. Ben je nog niet helemaal mee met de hype? Wij leggen voor jou met veel plezier uit waar de film over gaat en waarom je hem niet mag missen!

 

 

Het verhaal

Fifty Shades Of Grey is de verfilming van het gelijknamige boek, in het Nederlands ‘Vijftig Tinten Grijs’ genoemd. De film vertelt het verhaal van Christian Grey, een succesvolle zakenman, en Anastasia Steele, een studente. Anastasia ontmoet Christian tijdens een interview voor de schoolkrant. Ze is meteen onder de indruk van hem en ook hij heeft een grote interesse voor haar. Christian voelt iets voor haar, iets dat hij nog nooit voor iemand anders gevoeld heeft. Hij is echter emotioneel beschadigd en heeft geen normale relaties. Hij wil altijd controle hebben over alles en daarom doet hij enkel aan SM. Christian stelt daarom een BDSM-contract op voor Anastasia en neemt haar mee naar de wereld van sadomasochisme. Zal Christian hard en gevoelloos blijven, of kan Anastasia hem laten voelen wat échte liefde is? En zal Anastasia deze SM-relatie volhouden of stopt ze ermee? Het antwoord op deze vragen krijg je, als je de film gezien hebt!

Bekijk de spannende trailer:

De cast

Wij komen spontaan in een droomwereld terecht als we denken aan de hoofdrolspeler, Jamie Dornan, die de rol van Christian Grey vertolkt. Hij doet alle vrouwenharten sneller slaan. De rol van Anastasia Steele wordt gespeeld door de jonge Amerikaanse actrice Dakota Johnson, die eerder al te zien was in films als ‘The Social Network’ en ’21 Jump Street’. De andere rollen worden gespeeld door onder andere Luke Grimes en Rita Ora.

Neem een kijkje in Christian’s appartement

Goed nieuws voor de vrouwen die niet meer kunnen wachten om het appartement van Christian helemaal te ontdekken. De makers van de film hebben een website ontworpen waarop je kan binnenkijken in het appartement. Surf dus snel naar deze website!

Wij hebben speciaal voor jou nog enkele leuke fragmenten uit de film om helemaal in de sfeer te komen! 

 

Lees ook: 

[LINK_TEXT id=2]

[LINK_TEXT id=3]

Partner Content