Het nieuwe VIJF is gearriveerd

Door De Redactie

Een nieuwe zender is het niet, maar wel een nieuw VIJF! En de zender heeft grootse plannen voor het nieuwe tv-seizoen. Vanaf 3 september kleuren een heleboel programma's én een volledig nieuwe frisse look je antenne...

Grootse plannen

Michèle Van Sebroeck, Ann Van Elsen en Véronique De Kock steken elke werkdag de handen uit de mouwen. In het programma "Grootse Plannen" schieten ze stijlarm Vlaanderen te hulp. Elke week restylen drie familie ééndezelfde ruimte in hun huis en ze krijgen hiervoor de hulp van de drie dames. Elke week krijgt een familie ook hulp van een gast-BV (vanaf 3 september).

Dallas

Dit najaar brengt VIJF het vervolg op een van de meest populaire televisiedrama's aller tijden. Het legendarische Dallas introduceert dertig jaar na de originele reeks de nieuwe generatie van de iconische oliedynastie uit Texas. Maar voor fans van het eerste uur duiken enkele herkenbare gezichten op (vanaf 4 september)

Checklist

Elke week troont een bekende Vlaming een goede vriend of hartsvriendin mee naar een tot de verbeelding sprekende stad die hij als zijn broekzak kent, om daar zijn favoriete adresjes prijs te geven. Met onder andere Axel Daeseleire, Wout Bru en Gert Winckelmans (vanaf 12 september).

Astrid in Wonderland

Geen nieuw televisieseizoen bij VIJF zonder onze favoriete Hollywooddiva. Ook dit najaar breit VIJF een vervolg aan het glamoureuze sprookje van Astrid Bryan, den John en De Lau (Vanaf 21 september).

Jani is terug

De kleerkasten van stijlloze koppels naar 2012 katapulteren en nietsvermoedende vrouwen een heerlijk dagje vol luxe en verwennerij op het werk bezorgen: Jani Kazaltzis is terug met zowel Zo Man Zo Vrouw (vanaf 5 september) als Tour Deluxe (vanaf 21 september).

Voor gevoelige vrouwen

Vlaamse vrouwen kunnen vanaf nu op dinsdag terecht voor hun wekelijkse afspraak met hun favoriete dokters uit Seattle Grace en Oceanside Wellness. Medische en persoonlijke drama's troef in Grey's Anatomy en Private Practice (vanaf 4 september).

Meer info: www.vijf.be

 

 

 

 

Partner Content