Horoscoop van 14 tot 20 september

Door De Redactie
Elke week opnieuw vertellen we wat de toekomst voor in de sterren heeft geschreven. Ontdek snel wat de komende week voor jou en je vriendinnen in petto heeft!

Ram (21/3 – 20/4)

Wees niet bang om uw eisen te stellen deze week. Als u niet zegt wat u nodig hebt, kunnen anderen dat niet raden. Of weet u zelf niet precies wat u wilt? Iemand die u na staat, slaat een richting in die volgens u verkeerd is. Maar vergeet niet dat we allemaal onze eigen fouten moeten maken.

Stier (21/4 – 20/5)

U houdt ervan als anderen u nodig hebben, maar soms gaat u te ver in uw gulheid en goedhartigheid, en dan wordt er van u geprofiteerd. Stel uw grenzen; uw echte vrienden zullen u er alleen maar om waarderen. Uw gezondheid is goed, maar u zou wel wat fitter kunnen zijn. Neem meer lichaamsbeweging.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

Uw intuïtie werkt op volle toeren, en u weet precies wat u moet zeggen om het anderen naar de zin te maken. Pas op dat u daarbij niet te veel van uzelf verliest. U onderneemt iets wat behoorlijk tegen blijkt te vallen, maar als u volhoudt, zult u de zaak tot een goed einde brengen. De liefde bloeit.

Kreeft (22/6 – 22/8)

Niet iedereen heeft zo’n ijzersterk geheugen als u, dus als iemand zijn belofte niet nakomt, mag u dat niet als moedwil beschouwen. Herinner hem of haar gewoon aan wat er afgesproken is. De plannen die u een tijd geleden maakte, nemen nu concrete vorm aan, en het hele gezin vaart daar wel bij.

Leeuw (23/7 – 22/8)

Tussen u en uw geliefde is het een en al harmonie de komende dagen, en ook zonder dat er veel bijzonders gebeurt, is het elke dag een beetje feest. Iemand vraagt u om een gunst, maar er kan een addertje onder het gras schuilen. Vooral als er geld mee gemoeid is, kunt u beter eerst wat bedenktijd vragen.

Maagd (23/8 – 22/9)

Er hangt spanning in de lucht! Als u een echte donderbui wilt vermijden, kunt u moeilijke onderwerpen beter even laten rusten en zo vriendelijk mogelijk blijven. Dit is ook een geschikte week om een uitstapje te organiseren; goed om de gemoederen te bedaren. Op uw werk behaalt u een succesje.

Weegschaal (23/09 – 23/10)

U bent nog altijd een beetje in vakantiestemming, maar op uw werk moet er wel degelijk gepresteerd worden. Wees niet bang om met ideeën naar buiten te komen; soms belet uw faalangst u om het beste van uzelf te laten zien. Een geliefde loopt een teleurstelling op; steun hem of haar voor honderd procent.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

U hebt een scherp observatievermogen en niets gaat aan u voorbij. Dat betekent dat u soms ook erg kritisch kunt zijn, zowel voor uzelf als voor anderen. Wees wat toleranter, niet alles hoeft perfect te kloppen. Een aantal praktische zaken vragen uw aandacht voor u van uw vrije tijd kunt genieten.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

U hebt behoorlijk wat verantwoordelijkheden de komende dagen, maar gelukkig kunt u ze aan. Wat u nu allemaal doet, zal u op lange termijn veel baat brengen. Vergeet niet voldoende rust te nemen. Thuis hebben ze het moeilijk met uw volle programma, maar de drukte is van voorbijgaande aard.

Steenbok (22/12 – 20/1)

U wordt onder druk gezet: er wordt u gevraagd om een beslissing te nemen voor u alle feiten kent. Laat u niet van uw stuk brengen, maar neem de tijd die u nodig hebt. En al hebt u soms het gevoel dat u alles alleen moet opknappen, er zijn genoeg mensen die u steunen. Kijk uit met impulsieve aankopen.

Waterman (21/1 – 19/2)

Iemand probeert u zand in de ogen te strooien en dat zou wel eens ongunstige gevolgen kunnen hebben. Informeer u over alle feiten voor u zich ergens toe verbindt. Verder is dit een goede week om plannen te maken. Het huis opknappen? Sparen voor de volgende vakantie? Begin er nu aan!

Vissen (20/2 – 20/3)

U stort zich altijd vol enthousiasme op alles wat u onderneemt, en dat is een van uw beste én tegelijk uw slechtste eigenschappen. Want het betekent ook dat u niet altijd even doordacht tewerkgaat. Ken uw grenzen! De geheimzinnige houding van een vriendin begint u behoorlijk te irriteren.

Partner Content