Horoscoop van 21 tot 27 september

Door De Redactie
Elke week opnieuw vertellen we wat de toekomst voor jou in de sterren heeft geschreven. Ontdek snle wat de komende week voor jou en je familie in petto heeft!

Ram (21/3 – 20/4)

Na een weekend vol opwinding wordt de rest van de week wat kalmer. Een serieus gesprek geeft niet het resultaat waarop u gehoopt had; misschien is de ander nog niet klaar om een beslissing te nemen. Probeer uw standpunt liever niet op te dringen. Een probleem met een jongere raakt nu opgelost.

Stier (21/4 – 20/5)

Gezond verstand en soepelheid zijn twee eigenschappen die u de komende week het hardste nodig zult hebben. Niet alles verloopt zoals u verwacht had, maar als u er geen drama van maakt en de mogelijkheden op een rijtje zet, valt het best mee. Gelukkig is uw gezondheid goed, maar pas op voor stress.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

Uw vrolijkheid werkt aanstekelijk deze week, en u stimuleert anderen om zich van hun beste kant te laten zien. U hebt érg veel hooi op uw vork genomen de afgelopen weken, en nu wordt het tijd om het rustiger aan te doen en te profi teren van alles wat u bereikt hebt. Uw partner steunt u daarin volledig.

Kreeft (22/6 – 22/8)

De komende dagen staan vooral in het teken van de liefde: luister naar wat uw hart u ingeeft. Na een periode van onduidelijkheid weet u nu precies wat u wilt en het is aan u om dat op de juiste manier over te brengen. Op werkgebied komt er eindelijk een oplossing voor iets dat u dwarszat.

Leeuw (23/7 – 22/8)

U vindt het niet makkelijk om u aan uw budget te houden. Natuurlijk, met het nieuwe schooljaar kunnen de kosten hoog oplopen. Maar vooral de overbodige impulsaan kopen spelen u parten! Leer uw geld beter te beheren; u zult er alleen maar gelukkiger van worden. En de liefde bloeit toch wel!

Maagd (23/8 – 22/9)

U hebt alle troeven in handen om te bereiken wat u wilt, of dat nu in de liefde of op professioneel vlak is. Wees niet bang om iemand een gunst te vragen; die wordt u graag gegeven. Eén ding: dat ongeduldige kantje zult u moeten leren beheersen. En pas ook op met dat tikje bemoeizucht!

Weegschaal (23/09 – 23/10)

U bent zo bang om anderen te kwetsen dat u vaak zwijgt in plaats van te zeggen wat u dwarszit. Dat kan heel verwarrend zijn. Natuurlijk wilt u de moeilijke situatie waarin u nu zit, liever diplomatisch oplossen, maar dat kan alleen als u zegt waar het op staat. Let op met grote uitgaven.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Uw sociale leven zit in de lift en in de liefde gaat het u voor de wind. U staat onder een zekere druk om van werk of van levensstijl te veranderen, maar doe niets voor u er zelf klaar voor bent. Zolang u het naar uw zin hebt en anderen niet tekortdoet, is het leven immers prima zoals het is?

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Wat de liefde betreft, wordt het een prachtig weekend, maar voor het zover is, zult u behoorlijk hard moeten werken. Een klein probleem met een vriendin raakt opgelost dankzij uw diplomatische houding. Soms is het immers belangrijker om de vrede te bewaren dan om absoluut gelijk te willen krijgen.

Steenbok (22/12 – 20/1)

U hebt vriendinnen op wie u altijd kunt rekenen, maar dat komt ook doordat u zelf veel in uw vriendschappen investeert. Dat zult u deze week weer ondervinden. Na een onstabiele periode in uw leven thuis keert nu de rust weer. U staat voor een beslissing; bekijk de kwestie van alle kanten!

Waterman (21/1 – 19/2)

Spontaniteit is fi jn, maar soms zult u toch aan langetermijndenken moeten doen. Iemand die u op een voetstuk gezet had, valt er onverwachts af, maar dat betekent niet dat hij of zij opeens geen enkele goede kwaliteit meer heeft! Een project dat u met anderen begint, heeft een grote kans op slagen.

Vissen (20/2 – 20/3)

Er komen wat spanningen, waarschijnlijk met een Maagd. Een oud meningsverschil laait weer op en u zult al uw diplomatie moeten aanwenden! Iemand komt met een voorstel; handel snel, anders loopt u een buitenkansje mis! Verwen uw partner een beetje extra dit weekend, hij heeft het nodig.

Partner Content