Horoscoop van 28 september tot 4 oktober

Door De Redactie
Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

Ram (21/3 – 20/4)

Had u nu echt reden om zo kwaad te worden over een kleinigheid? Had u het niet rustig even kunnen uitpraten? Volgende keer beter… Uw financiën lijken chaotisch op het ogenblik, maar er is niets om u echt zorgen over te maken. Tegen het eind van de week ziet het leven er weer zonnig uit.

Stier (21/4 – 20/5)

Maak tijd voor plezierige momenten de komende dagen, want soms hebt u het zo druk dat u zichzelf dreigt voorbij te lopen. Laat u niet door anderen dwingen om meer hooi op uw vork te nemen dan u eigenlijk wilt. Geef zelf uw grenzen aan, het thuisfront zal er u dankbaar voor zijn!

Tweelingen (21/5 – 21/6)

De komende dagen krijgt u wat kleine teleurstellingen te verwerken, maar denk niet te veel na over de dingen die niet meezitten. Blijf positief en u zult merken dat het allemaal niet zo dramatisch is. Uw gezondheid is immers goed, en u wordt omringd door mensen die u goed gezind zijn.

Kreeft (22/6 – 22/8)

Dit is een goede periode om een relatie of een situatie nog beter en stabieler te maken dan die al is. Maak tijd voor uw vriendinnen en uw geliefde, en uw week kan niet meer stuk. Er staan plannen op stapel die met het buitenland te maken hebben… Bent u uw volgende vakantie aan het voorbreiden?

Leeuw (23/7 – 22/8)

U bent van nature gul, met uw affectie én met uw geld. maar zorg er wel voor dat er niet van u geprofi teerd wordt en ga na of u niet in de verkeerde mensen investeert. Juist degenen die het dichtst bij u staan, komen soms te kort omdat u zo’n sociaal wezen bent. Let rond woensdag extra op met geld uitgeven.

Maagd (23/8 – 22/9)

U kunt iedereen om uw vinger winden de komende dagen, en dat is maar goed ook, want er zijn nogal wat spanningen op uw werk of in de familie. Zet dus uw beste diplomatieke beentje voor. Iemand vraagt u om informatie die u eigenlijk voor uzelf zou moeten houden, kijk dus uit wat u zegt.

Weegschaal (23/09 – 23/10)

Het zit u mee, de komende dagen. Alles lijkt u te lukken. Profiteer ervan om u extra in te zetten voor een doel dat u na aan het hart ligt, en vraag anderen gerust om hulp. Iemand wil u betrekken bij een project, maar u bent niet zeker of het wel een goed idee is. Volg vooral uw intuïtie.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Vrijgezelle Schorpioenen doen er goed aan om niet in een hoekje te blijven zitten, zo zouden ze een spannende ontmoeting kunnen mislopen. Ook degenen die al een relatie hebben, beleven nu romantische tijden. Op uw werk is er verandering op til, probeer deze in een positief licht te zien.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Uw kijk op een bepaalde kwestie begint nu grondig te veranderen. Wees niet bang om toe te geven dat u wellicht ongelijk had. Met gevoel voor humor weet u een pijnlijke situatie tot een goed einde te brengen, en ook in de liefde kunt u uw diplomatische talenten deze week goed gebruiken.

Steenbok (22/12 – 20/1)

Uit liefde bent u bereid om heel wat offers te brengen, maar als u altijd toegeeft, zal de ander dat op de duur als vanzelfsprekend beschouwen. Blijf op uw strepen staan in zaken die u na aan het hart liggen. U staat flink onder stress, probeer aan sport of yoga te doen om te ontspannen.

Waterman (21/1 – 19/2)

Het wordt hoog tijd dat u eens wat verder kijkt dan uw eigen wereldje. Niet dat u per se op reis moet, misschien wilt u wel iets nieuws proberen op andere gebieden: een nieuwe job, een nieuwe hobby, een cursus. Vraag een partner of vriendin mee! Financieel gaat het u nu beter dan een tijdje geleden.

Vissen (20/2 – 20/3)

Pas op voor ruzie, en hou het hoofd koel bij tegenslag. Door uw eigen onzekerheid denkt u soms dat anderen u willen tegenwerken, terwijl dat echt niet het geval is. Kritiek kan immers ook opbouwend zijn! Maak de komende dagen tijd voor creatieve activiteiten, die brengen rust in uw leven.

Partner Content