Horoscoop week 34

Door De Redactie

Elke week opnieuw vertellen we wat de toekomst voor in de sterren heeft geschreven. Ontdek snel wat de komende week voor jou en je vriendinnen in petto heeft!

  Maandag 17 tot zondag 23 augustus

Ram (21/3-20/4)

 

Je moet een beslissing nemen, en weet niet of het de juiste is. Stel dat je een wens mocht doen, wat zou je dan vragen? Je antwoord bepaalt welke richting je uit moet gaan. En als je besluit vast staat, aarzel dan niet langer, maar roeup de hulp en steun van je omgeving in. Let wel extra op je gezondheid!

 

Stier (21/4-20/5)

Je bent soms te goed van vertrouwen, en als er iemand vriendelijk is tegen jou, twijfel je geen moment aan zijn/haar goede bedoelingen. Toch zal je de komende weken extra voorzichtig moeten zijn. Handel naar de goede raad van een vriendin die je door en door kent. Op woensdag krijg je een buitenkans!

 

Tweelingen (21/5-20/6)

Je zit vol energie en kiest spontaan de juiste weg in alles wat je doet. Alleen jammer dat je soms zo ongeduldig bent tegenover anderen die niet zo snel een besluit kunnen nemen. Respecteer het feit dat ze hun eigen tempo hebben. Op je werk staat je een uitdaging te wachten, maar die kan je best aan.

 

Kreeft (22/6-22/7)

Je krijgt een bericht dat je diep raakt, en waaraan je de hele week blijft denken. Dat hoeft niet negatief te zijn; net zo goed komt hier iets goeds uit voort! Je hebt een interessante woordenwisseling met iemand die je lief is, en daardoor kom je dichter bij elkaar. Kijk uit voor zakkenrollers.

 

Leeuw (23/7-22/8)

Het lijkt wel alsof iedereen bij jou op bezoek wil komen, want je gastvrijheid is nu eenmaal legendarisch. Zie je op tegen het extra werk? Maak er een avond van waarop iedereen zijn steentje bijdraagt. Die vermoeidheid van de laatste dagen trekt nu eindelijk weg, en de liefde bloeit weer volop!

 

Maagd (23/8-22/9)

Een conflict dat al een tijdje broedde, loopt nu hoog op en je zal op je tong moeten bijten om geen verkeerde dingen te zeggen. Wil je echt een goede vriendschap op het spel zetten voor zon’ betrekkelijk belangrijke kwestie? In je familie is er sprake van verandering; een baby, huwelijk of verhuis?

 

Weegschaal (23/9-23/10)

Je bent deze week helemaal in vakantiestemming! Als je moet werken, profiteer dan van het weekend en maak er een minivakantie van: een citytrip, een dagje naar zee, … breek er eens uit! Een nieuwtje bereikt je per post of e-mail, en al brengt dat even beroering, maak je er niet te veel zorgen om.

 

Schorpioen (24/10-22/11)

Eerlijk zijn en toch tactvol blijven is niet altijd even gemakkelijk, maar deze week lukt je dat perfect en dat weet je omgeving te waarderen. De banden met een geliefde worden aangehaald en voor degenen die op zoek zijn naar een partner; wees niet bang om initiatief te nemen!

 

Boogschutter (23/11-21/12)

Het wordt een week waarin er geen schokkende dingen gebeuren, maar dat hoeft geen nadeel te zijn. Soms is het prettig als het leven gewoon voortkabbelt. Geniet er van, ke komt gauw genoeg weer in een stroomversnelling terecht. Profiteer van de rust om karweitjes af te handelen die je al lang uitgesteld hebt!

 

Steenbok (22/12-20/1)

Je bent iemand op wie anderen rechtstreeks kunnen rekenen: wat je belooft, doe je ook. En je verwacht hetzelfde van mensen die je lief zijn. Maar in de praktijk valt dat soms tegen. Laat je houding niet bepalen door het gedrag van anderen, maar blijf je betrouwbare zelf. Op je werk behaal je een succesje.

 

Waterman (21/1-19/2)

Natuurlijk kan het geen kwaad om zo nu en dan uit de band te springen. Dat ene koekje extra, dat uitzonderlijke avondje te laat naar bed… maar als het een gewoonte wordt, kom je in de problemen.. Maak van deze week jouw detoxweek: gezond eten, op tijd naar bed. Je merkt het verschil aan je humeur.

 

Vissen (20/2-20/3)

Je hebt zin in passie en romantiek, maar aan de andere kant ben je bang om zelf het initiatief te nemen voor het geval je afgewezen wordt. Verras de man van je leven eens met een liefdesbrief of eenreisje. Alleen als het op de financiën aankomt, moet je je hoofd luider laten praten dan je hart.

illustraties: Mireille Kouwenberg

Partner Content