Horoscoop week 36

Door De Redactie
Elke week opnieuw vertellen we wat de toekomst voor in de sterren heeft geschreven. Ontdek snel wat de komende week voor jou en je vriendinnen in petto heeft! 

Maandag 31 augustus tot zondag 6 september

Ram (21/3-20/4)

Het gaat u voor de wind de komende dagen: u straalt iets uit waardoor niemand u kan weerstaan. Niet alleen de liefde bloeit, maar ook in de omgang met vrienden kunt u gewoon niets verkeerd doen. Let op met uw tijdsindeling; u maakt soms zoveel plannen dat u die niet allemaal kunt uitvoeren.

Stier (21/4-20/5)

U houdt ervan de puntjes op de i te zetten, en als u iets doet, wilt u het goed doen. Dat betekent dat u soms harder werkt dan eigenlijk nodig is én dan anderen van u verwachten. Neem deze week eens wat rust, en laat uw omgeving het initiatief nemen. Uw gezondheid vaart er wel

Tweelingen (21/5-20/6)

Niet alles zit u mee in de komende dagen, maar uw intuïtie werkt op volle toeren en daardoor weet u een moeilijke taak toch tot een goed einde te brengen. Uw talent om diplomatiek op te treden komt u trouwens ook prima van pas in een gesprek met een vriendin of geliefde. Let op uw gezondheid.

Kreeft (22/6-22/7)

Er staat u alweer een fijne week te wachten, vooral waar het de liefde betreft. Het klimaat is nu gunstig voor intieme gesprekken, misschien kunt u nu eindelijk uw diepste gedachten uitspreken. Iemand uit de familie doet een beroep op u, en al kost het u inspanning, u kunt hem of haar helpen.

Leeuw (23/7-22/8)

Succes verzekerd de komende dagen: of het nu gaat om een wedstrijd, een sollicitatiegesprek of een dineetje dat u geeft, het lukt u moeiteloos en uw omgeving heeft niets dan bewondering voor u. Iemand die uit uw leven was verdwenen, zoekt weer toenadering. Weet waar u – eventueel – aan begint!

Maagd (23/8-22/9)

Luister naar uw innerlijke stem, want die geeft u nu goede raad, zelfs al betekent het dat u een risico moet nemen. Wat u nu onderneemt, zal u lukken, en waar u voorgaat, zullen anderen volgen. Er staat een feestje op het programma en u hebt er zin in; u bent dan ook het middelpunt van de avond.

Weegschaal (23/9-23/10)

U wilt de ander ergens van overtuigen en u weet niet goed hoe u de boodschap moet overbrengen. Maak het u niet te moeilijk: zeg wat u op het hart ligt en wind er verder geen doekjes om. Het resultaat zal u verbazen. Wees wel voorzichtig met het doen van beloftes die u niet kunt nakomen.

Schorpioen (24/10-22/11)

Aan de ene kant wordt het een week vol tederheid, aan de andere kant steekt de jaloezie de kop op. Vergeet niet dat dat een teken is van gebrek aan zelfvertrouwen. Praat erover, maar maak er geen drama van. Op uw werk wordt een pijnlijke situatie eindelijk opgelost, tot uw tevredenheid.

Boogschutter (23/11-21/12)

Thuis gaat het er bijzonder plezierig aan toe de laatste tijd, maar op uw werk loopt het allemaal wat moeilijker. U zult zich enorm moeten inzetten om het juiste resultaat te bereiken. Gelukkig hebt u energie en durf genoeg om de zaak tot een goed einde te brengen, met de steun van uw omgeving.

Steenbok (22/12-20/1)

U bent één en al dynamisme, en uw omgeving kan u maar met moeite bijhouden. Pas dus op dat u niet ongeduldig wordt, hou rekening met wat anderen al of niet aankunnen. Overigens kunt u dat teveel aan energie makkelijk kwijt door bijvoorbeeld thuis grote schoonmaak te houden…

Waterman (21/1-19/2)

Een kwestie waarover u een tijd in spanning hebt gezeten, wordt nu opgelost, tot uw grote opluchting. Thuis heerst één en al harmonie, geniet ervan. U hebt de neiging om, zodra de ene zaak afgehandeld is, onmiddellijk over te stappen op de volgende. Jammer, want u kunt wat rust gebruiken.

Vissen (20/2-20/3)

Uw bedoelingen zijn goed, maar de manier waarop u uw plannen aan anderen oplegt, is niet altijd even doordacht. Besteed aandacht aan de details, en bedenk dat u met een vriendelijk woord en een kleine attentie veel kunt bereiken. Wees voorzichtig met de financiën, pas ook op dit gebied op de kleintjes!

Partner Content