IKEA brengt producten tot leven

Door De Redactie

Heb jij de nieuwe IKEA catalogus al in de bus gevonden? Neem dan je smartphone bij de hand, want via een gratis app brengt het Zweedse woonwarenhuis de producten in je cataloog tot leven. Je ziet bijvoorbeeld meteen op je smartphone of dat tapijt in je interieur past. Handig!

Dankzij de app (voor iOS en Android) kan je door een digitale versie van de IKEA catalogus bladeren en krijg je toegang tot extra inhoud door de papieren IKEA catalogus te scannen.

Iedereen weet hoe een PAX kast eruit ziet, maar past ze ook in jouw slaapkamer? Met de nieuwe app van IKEA kan je bijna 100 producten in je eigen kamers tot leven brengen op je smartphone.

Door de pagina’s te scannen met de camera van je smartphone of tablet, krijg je bijvoorbeeld filmpjes en foto’s te zien en kunnen kamers van stijl veranderen. Een icoon in de catalogus (een oranje plusteken) geeft aan bij welke producten je de functie kunt gebruiken, in totaal op ongeveer 50 bladzijden.

Hoe werk het?

Leg de IKEA catalogus neer op de plek in huis waar je het betreffende product wilt zien. Scan deze plek met je smartphone of tablet en het prodcut verschijnt vervolgens driedimensionaal in beeld.

Download de IKEA catalogus app gratis via de Apple Store of de Google Play Store.

Partner Content