© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Maagd?

Door Rani Merckx

Nieuwe liefde, geluk op het werk of persoonlijke groei? Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Maagd, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop Maagd 2023

Liefde en relaties

Tot juni lijk je als single de juiste nog niet te ontmoeten. Dat kan soms frustrerend zijn. Geef de hoop niet op, vanaf de zomer gaat het er beter voor je uitzien. Heb je een relatie, dan zijn er de eerste maanden van het jaar regelmatig spanningen tussen jullie. Loop er niet van weg, maar ga de confrontatie aan. Des te sneller kunnen jullie het samen oplossen.

Werk en geld

Hoewel je als Maagd graag weet waar je aan toe bent en niet van veranderingen houdt, is dat precies wat er gaat gebeuren in 2023. Deze ontwikkeling kun je dan ook maar beter omarmen. Zie het als een kans om jezelf te verbeteren. Over je centen maak je je regelmatig zorgen. Het is goed om een appeltje voor de dorst te hebben.

Gezondheid

Je stresslevel stijgt in 2023 regelmatig en dat heeft ook effect op je weerstand. Vanuit deze ongemakken ga je je steeds meer verdiepen in alternatieve geneeswijzen.

Veerkrachttip

Vecht niet tegen veranderingen en probeer niet te negatief te zijn. Kijk net welke nieuwe mogelijkheden er zijn, daar word je namelijk uiteindelijk voor beloond.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content