Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Ram?

Door Rani Merckx

Wij wensen je een jaar vol liefde, geluk en een goede gezondheid. Of de sterren je daar een handje bij helpen, Ram, ontdek je in onze jaarhoroscoop!

Jaarhoroscoop Ram 2023

Liefde en relaties

Vanaf maart gaat je liefdesleven er beter uitzien, ook op het vlak van intimiteit. De dip die er aan het begin van het jaar is, verdwijnt. Blijf er wel aan werken, anders sluipt de sleur er weer in. Ben je single en op zoek naar liefde, dan zijn de maanden maart en juli de beste maanden om te daten.

Werk en geld

In april kom je voor een aantal keuzes te staan. Je vraagt je af of je job nog bij je past en denkt na over een switch. Sommige Rammen moeten heel bewust over deze keuze nadenken. Het gaat erom dat je voor iets durft te gaan wat bij je past. Op financieel vlak ga je er in de tweede helft van 2023 op vooruit. Dat heeft met je verandering van job te maken.

Gezondheid

Je staat dit jaar regelmatig onder invloed van planeet Jupiter en dat betekent dat je vooral fysiek krachtig bent. Je wordt waarschijnlijk niet snel ziek en als dat wel het geval is, genees je snel.

Veerkrachttip

Het is belangrijk om dit jaar niet te snel of te impulsief te zijn, zeker wanneer het om belangrijke keuzes en beslissingen gaat. Denk goed na wat je volgende stap zal zijn en of die echt bij je past.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!