© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Steenbok?

Door Rani Merckx

Wij wensen je in het nieuwe jaar niets dan goeds, Steenbok. Om te weten wat er voor jou in 2023 in de sterren geschreven staat, nam onze astrologe alvast een kijkje.

Jaarhoroscoop 2023

Liefde en relaties

Blijf dit jaar regelmatig één-op-éénmomenten doorbrengen met je lief, want je bent zo vaak met jezelf of je eigen uitdagingen bezig, dat je je partner onbedoeld vergeet. Om issues te voorkomen, is het goed om eerlijk te zijn en met elkaar te praten. Als single moet je even geduld opbrengen. De kans op een nieuwe liefde is dit najaar het grootst. Die kan erg onverwacht zijn.

Werk en geld

Wat er dit jaar ook gebeurt of verandert op werkvlak, je weet er toch iets van te maken. Je ziet problemen als uitdagingen en moeilijkheden als kansen. Daardoor kun je dit jaar veel bereiken. Dat geldt ook voor je financiën. Door de dingen die je in 2023 doet en de keuzes die je maakt, kom je niet in de problemen. Je inkomen kan zelfs hoger worden!

Gezondheid

Het is belangrijk voor jou dat je inspanning afwisselt met ontspanning. Dat is de echte uitdaging voor jou dit jaar. Je voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen en vergeet daarbij soms jezelf.

Veerkrachttip

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Goed is ook goed genoeg. Besteed dit jaar regelmatig tijd aan je relatie, vrienden en ontspanning, dan blijft de balans goed.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content