Jaarhoroscoop Vissen 20/2 – 20/3

Door De Redactie

Je doet alles om je doel te bereiken

Goed nieuws!
Je bent vriendelijk, meelevend, gevoelig en vooral intuïtief. Je werkt naar een bepaald doel toe en smeedt hechte banden met mensen die je lief zijn. Zij kunnen op jou rekenen en jij op hen.

Dit kan beter…
Je bent erg vrijgevig en dat kan tot roekeloosheid leiden. Ook al heb je de beste bedoelingen, zelfbeheersing is niet je sterkste eigenschap. Je laat je gemakkelijk meeslepen. Spring voorzichtig om met geld en denk na voor je iets koopt.

Wat kun je zelf doen?
Blijf naar de wereld kijken met je sympathieke verwondering. Dat maakt het contact met kinderen zo prettig. Je krijgt alle kansen om je kindvriendelijke talenten verder te ontwikkelen!

De beste tijd…
… voor de liefde

  • Tot begin maart vullen jij en je partner elkaar perfect aan.
  • In juni zitten jullie op dezelfde golflengte.
  • Van eind juli tot midden augustus is er wat onenigheid.
  • In september klaart de lucht op.
  • Van eind oktober tot midden november laait de passie op.
  • Vanaf half december zie je met vertrouwen de toekomst tegemoet.

… voor nieuwe initiatieven
Van januari tot december helpt Saturnus je een nieuw plan uit te werken. Van augustus tot half september stimuleert Mars je om een reisje te maken, een taal te leren, contact te zoeken met het buitenland… In november zorgt Mars voor extra energie.

Opgepast!
Vanaf midden juli dringt Jupiter aan op een evenwichtig leven. Verspil van midden september tot eind oktober geen energie aan mensen en problemen die het niet waard zijn. Blijf efficiënt.

Onze gouden tip
Ontwikkel je artistieke talenten.

Partner Content