Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Waterman?

Libelle's grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Waterman?
©Illustratie: Mireille Kouwenberg

Of we van corona verlost zullen zijn of niet, dat kunnen de sterren niet weten. Maar hoe het jou zal vergaan in de liefde, op het werk en met je gezondheid, dát voorspellen ze wel. Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Waterman, in de sterren geschreven staat!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

De liefde

Als je vrijgezel bent, ga je nu op zoek naar de liefde van je leven. Je wordt heen en weer geslingerd tussen het verlangen om je te binden en de angst om je onafhankelijkheid te verliezen. Misschien is een latrelatie, waarbij jullie elk in jullie eigen huis blijven wonen, iets voor jou? Als je een partner hebt, gaat alles uitstekend. Jullie kunnen op elkaar rekenen en elk van jullie investeert in het runnen van het huishouden en het gezin.

Beste dagen: Tussen 3 en 22 april gaat het uitstekend in de liefde. Er is kans op een onverwachte ontmoeting. Tussen 11 en 28 juni bloeit een relatie verder open.

Tijd om voor meer evenwicht te zorgen. Je geliefden helpen je daar graag bij!

Werk en geld

Je zult verstandig moeten zijn en allerlei maatregelen moeten nemen om financieel steviger in je schoenen te staan. Je komt je verplichtingen na en stelt een strak werkplan op; dat helpt. Op je werk ben je een goede bemiddelaar en weet je collega’s die het moeilijk hebben met elkaar te verzoenen. Als je werkzoekend bent, heb je nu een aantal keuzes. Probeer je droom te volgen, zelfs al betekent dat dat je een andere richting moet inslaan.

Beste dagen: Tussen 23 april en 10 juni weet je ondanks de zware concurrentie succes te oogsten. Tussen 22 juli en 21 september engageer je je financieel in een project.


Lees je daghoroscoop hier


Gezondheid

Je zult je levenswijze moeten aanpassen, want je eet niet gezond en je leeft te snel. Tijd om voor meer evenwicht te zorgen. De mensen die je lief zijn, helpen je daarbij graag. Je zult al snel merken dat het beter met je gaat, en vanaf dan zul je beter naar je lichaam luisteren.

Beste dagen: Tussen 23 april en 6 juni ben je in topvorm. Na 7 oktober ben je meer relaxed.

Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Meer over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)