Jeugdboekenbijlage – 50 boeken mét korting

Door De Redactie
Boekenwurmen opgelet: in maart zijn er uiterst interessante koopjes te doen in de boekhandel! Voor maar liefst 50 leuke jeugdboeken, geselecteerd door de Libelle-redactie, vind je in Libelle 09 (3 maart 2011) kortingsbonnen. Superspannende boeken, knusse voorleesverhaaltjes, boeken vol interessante weetjes, ze staan in de gratis bijlage gerangschikt per soort en uitgebreid beschreven.

Boekenbeest Knussel – “Ik ben een echte knuffelaar. Ik nestel me het liefst in boeken over vriendschap en liefde.”

Boekenbeest Histor – “Ik vertel het liefst verhalen over vroeger én vandaag. Ik trek graag op met ridders en jonkvrouwen maar ben ook dol op de wereld van nu.”

Boekenbeest Giechel – “Ik hou van lachen. Ik voel me goed in het gezelschap van moppentappers, lolbroeken en lachebekken.”

Boekenbeest Fantom – “Ik heb een tomeloze fantasie. Ik ben de beste maatjes met draken, heksen en buitenaardse wezens.”

Boekenbeest Dwarrel – “Ik ben een dromer. Ik hou van mooie woorden, van gedichten en gedachten.”

Boekenbeest Speur – “Ik ben heel nieuwsgierig en zoek altijd het antwoord op allerlei levensbelangrijke vragen.”

Boekenbeest Axi – “Ik kan moeilijk stilzitten en ben altijd in de weer met mijn hobby’s. Handen uit de mouwen.”

Boekenbeest Griddle – “Ik durf je de stuipen op het lijf jagen. Ik verslind alle avontuurlijke beken, als het maar spannend en angstaanjagend is.”

Boekenbeest Famil – “Ik hou van verhalen met lieve broers, dappere zussen en kranige opa’s – als alles maar goed komt op het einde.”

Het aanbod

Wat voor Boekenbeest ben jij?

Ben je dol op avontuur, of lees je allleen maar verhalen om te lachen? Of misschien weet je het nog niet zo goed… Doe dan snel de Boekenbeestentest op www.boekenbeesten.be! Zo kom je te weten welke van de negen Boekenbeesten het beste bij jou past.

Boekenbeestenbus

De Boekenbeesten komen naar je toe in hun eigen bus. Binnenin is een gezellig minitheater ingericht voor 30 kinderen (van 6 tot 12 jaar). in een leuk programma van 50 minuten maken kinderen via de Boekenbeesten kennis met de boeken van de actie. De Boekenbeestenbus toert overal in Vlaanderen rond en houdt halt bij boekhandels, bibliotheken en scholen. Alle info op www.boekenbeesten.be.

Partner Content