DPG Media

Radiozender Joe gaat op zoek naar ‘De Leukste Hond van Vlaanderen’

Door Elke Spelters

Hondenliefhebbers kunnen deze week hun hart ophalen bij radiozender Joe, want dj’s Raf en Rani gaan de hele week op zoek naar ‘De Leukste Hond van Vlaanderen’.

Pluizige beestjes gezocht!

Deze week staat radiozender Joe in teken van pluizige beestjes. Joe-dj’s Raf Van Brussel en Rani De Coninck gaan namelijk op zoek naar ‘De Leukste Hond van Vlaanderen‘. Misschien heb je je hond zelf ingeschreven, of ben je een hondenliefhebber in hart en nieren? Hoedanook, alle luisteraars kunnen vanaf vandaag de zoektocht volgen.

Spetterende awardshow

Dagelijks worden tussen 16 uur en 19 uur de viervoeterfinalisten in maar liefst acht verschillende categorieën bekendgemaakt. Gaande van ‘Puppylove’ over ‘Best Vocal Performance’ tot ‘Het Mooiste Adoptieverhaal’. In elke categorie wordt er één hond verkozen als winnaar en die acht honden zullen vrijdag 3 juni strijden voor de titel ‘De Leukste Hond van Vlaanderen’ tijdens een spetterende awardshow. In de jury? Julie en Jacques Vermeire.

De Strafste Honden

Kun je maar geen genoeg krijgen van al die honden? In aanloop naar de zoektocht ging Raf alvast op wandel met vijf straffe honden en hun baasje. Die (vaak ontroerende en hartverwarmende) verhalen bundelde hij in de podcast ‘De Strafste Honden’, die je kunt beluisteren in de app of op de website van Joe of op alle andere podcastkanalen.

 

MEER OVER HONDEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content