Kijk, ik ben een…

Door De Redactie

Is jouw (klein)kind dol op feeën? Of is je (klein)zoon een piraat in wording? Dan zijn de boekjes "Kijk, ik ben een..." zeker iets voor hen!

Kijk, ik ben een fee

In dit bijzondere feeënboekje lees je alles wat je over feeën moet weten. Met leuke knutselideeën kan je heel eenvoudig prachtige feeënvleugels maken, een toverstokje, feeënschoentjes en een kroon. Lees verder alles over beroemde feeën zoals Tinkerbell en de tandenfee, leer hoe je toverglitter maakt en oefen de feeënspreuken. Ook speciale recepten om – met de hulp van mamafee – heerlijk zoete hapjes op tafel te toveren, ontbreken niet. Trek je mooiste feeënkleren aan en nodig al je vriendinnen uit voor een leuk feestje!

Kijk, ik ben een fee
Door Annabel Morgan, uitg. Becht
€ 12,50

Kijk, ik ben een piraat

Wil je de zeven zeeën bevaren? Dit boek vertelt wat je nodig hebt om een ruige piraat te worden: je leest hoe je zelf een piratenhoed, een ooglapje, een geheimzinnige schatkaart, een echte piratenkijker of zeewaardige piratenvlag maakt. Als je een echte piraat wil zijn, zal je stoere tradities als kielhalen, het zingen van zeemansliederen en het maken van piratenvoer moeten oppoetsen. Waar wacht je nog op? Het is tijd voor piratenavonturen!

Kijk, ik ben een piraat
Uitg. Becht
€ 12,50

Partner Content